06-52862479 info@katriendejong.nl

Waarom zou je meegaan op deze bijzondere reis naar Ecuador?

 

Hier vind je 20 goede redenen om mee te reizen en te ontdekken:

 

 1. Als reisbestemming is Ecuador fantastisch. Als je houdt van bergen, wandelen en kleine lokale dorpjes dan vind je deze reis zeker de moeite waard.
 2. Je reisbegeleidster/coach heeft tien jaar in Ecuador gewoond en gewerkt en kent dit land dus goed. Ook heeft ze zich ondergedompeld in een aantal lokale gebruiken die ze graag met je wil delen.
 3. De natuur in de Andes is woest, groots, wild en ongerept. De energie is daar anders. Het helpt je los te komen van je dagelijks leven en patronen.
 4. De overgave aan je persoonlijke proces gaat makkelijker als je écht weg bent van je dagelijkse situatie. Een uurtje met iemand praten tussen vier muren is niet hetzelfde als twee weken reizen door de Andes.  Je bent weg, in een andere wereld. Spannend, maar oh zo effectief.
 5. We gaan gebruik maken van de zweethut, een mooie manier om deze te leren kennen. Dit kan ook in Nederland, maar waar beter dan in een land waar ze vroeger door de indianen ook gebruikt werden. Samen zweten helpt je met loslaten, reinigen en overgave.
 6. We maken mooie wandeltochten dwars door de Andes! Zoek Cuicocha, Mojanda en de Quilotoa Loop maar eens op bij Google afbeeldingen. Hier wordt je toch blij van?
 7. Tijdens deze reis kun je in een kleine, veilige groep je eigen persoonlijke situatie onderzoeken. Hoe gaat het nu écht met je? Wat speelt er? En hoe kun je meer je hart en gevoel achterna? En wat zorgt ervoor dat je dit niet doet.
 8. Bij deze reis hoort vooral ook genieten, reizen en rust. Niet alleen maar moeilijke processen, juist ook vrijheid, lachen, tijd voor een dansje en avontuur. Avontuurlijk genieten in combinatie met de nodige zelfreflectie.
 9. Je laten reinigen door de lokale sjamaan? Je kaars laten lezen door de wijze Mama Maria? Ontdek zelf of deze oude wijsheden wellicht een kern van waarheid voor je bevatten.
 10. Tijdens deze vakantie kun je iets doen waar jezelf van groei, als persoon. Je komt terug met een mooi verhaal en een ervaring die je niet snel vergeet. Kamperen in Frankrijk kan altijd nog. Zoiets als dit doe je één keer en nu kan het!
 11. Overnachten doen we in gezellige, knusse hostels. In kleine dorpjes in de bergen slapen we in Hostal Aya Huma, Hostal Llullu Llama en de bekende Black Sheep Inn. Juist niet naar de grote steden, maar dichtbij de natuur en dichtbij ons zelf.
 12. Heerlijk eten en bijna allemaal inclusief in de reissom.
 13. Het gaat om ervaren, genieten en bewustworden. Niet om afzien en lijden. Er gebeurt niks wat jij niet wilt. Niet mee in de zweethut, geen probleem, ga je niet mee. Alles mag, niks hoeft.
 14. Er is tijd voor stilte. Tijd voor jezelf. Rust. Niet alles is volgepland, we kunnen samen met de groep ook bepalen om activiteiten wel of niet te doen.
 15. Je creativiteit mag bloeien deze reis!
 16. We blijven met beide voeten op de aarde en gaan niet zweven. Ik beloof je geen eeuwig geluk en geen oplossing voor al je problemen. Wel een unieke reiservaring waar je in het dagelijks leven thuis ook nog iets aan hebt.
 17. In Ecuador is het een beetje magisch. Er is iets daar, in de natuur, de mensen, de gebruiken, de geur. Ecuador geeft je een kriebel. Het raakt je. Het ontroert je. Het doet iets met je.
 18. Als reisbegeleider/coach ben ik HBO gediplomeerd Life Coach gespecialiseerd in natuur- en wandelcoaching. Ik ben gek op mijn werk en heb de afgelopen veel workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
 19. Tijdens de reis kun je kennismaken met verschillende coaching methodes zoals: natuurcoaching, wandelcoaching, zijnsorientatie en lichaamsgerichte coaching.
 20. Dit is een unieke reis. Echt waar. Op deze manier en in deze vorm zijn er niet zoveel andere opties. Dus doen! Gebruik je vakantie om zelf te groeien. Kies vanuit je hart, voor jezelf en je eigen persoonlijke groei.


Meer informatie over deze reis vind je hier!

Wil je mee op avontuur met jezelf?