Into the Wild - Katrien de Jong

Into the Wild bezinningstochten naar Schiermonnikoog & Drenthe

Meerdaagse wandeltochten met een kleine groep vrouwen in de natuur.

Deze tochten zijn speciaal voor jou als je niet durft te doen wat je graag zou willen doen. Als je in tweestrijd zit tussen wat je écht wilt en verlangt en dat wat je hoofd zegt dat je moet doen. Als je ja zegt terwijl je nee voelt. Je bent hier klaar mee en wilt voelen dat je leeft. Ervaren wat ook alweer écht belangrijk is voor je. Meer spelen, meer genieten, meer voelen, dansen in de plassen en voluit leven. Met alles wat er is.

Deze tochten zijn niet een goed idee voor je als je je telefoon niet uit wilt zetten, bang bent om buiten te plassen, niet kan tegen regen of wat modder en niet in staat bent flinke wandelingen te lopen. Wil je dit allemaal wel?

Lees dan hieronder verder voor alle informatie!

Into the Wild - Schier

Sylvia ging mee Into the Wild en zei er het volgende van: 

“De expeditie heeft mij weer laten voelen waar het leven voor mij over gaat en heeft mij laten voelen dat ik leef. Het was eenvoud, licht, plezier, spelen, mooie gesprekken, kracht, vuur, energie, natuur, aarde, vrijheid, verbondenheid, warmte, en dat allemaal in 31 uur. Trail magic, supergaaf!” 

Wat doet een Into the Wild tocht met je?

Door de oefeningen die we doen, door het buiten zijn, in verbinding met de natuur krijg je lucht en ruimte in je hoofd. 

Je gaat ontdekken waar jij nog geen ja zegt tegen het leven. Waar je niet trouw bent aan jezelf. En welke overtuigingen je nog houden op de plek waar je nu bent. En hoe het voelt om open en vrij te delen in een groep vrouwen, waar alles welkom is. 

Je gaat weer voelen waar je naar verlangt, wat belangrijk voor je is. En durft ook de stappen te gaan zetten die je daarmee gaan helpen. Uiteraard krijg je ook handvaten om zelf thuis mee verder te gaan. Wat vast zit komt los, wat los zit mag weer vaste vorm krijgen door keuzes die je durft te maken.

Dit is veel meer dan een lekker wandeltripje. Deze tochten gaan over jou, wie jij ten diepste bent en waar jij naar verlangt. Het gaat over verbinding maken met de natuur, de elementen én de diepere lagen in jou. 

Into the Wild Drenthe - Katrien de Jong

Ilse was mee Into the Wild in Drenthe:

“Aan jezelf werken in de uitgestrekte bossen en velden van Drenthe is het mooiste dat je jezelf kan gunnen. Het is een heerlijke tocht, de drie dagen voelen eerder als drie weken. Emotioneel ging het diep, maar door het lopen bleef ik wel in contact met de realiteit. De directe impact werkt nog dagen na de tocht door, en de nieuwe inzichten zijn oneindig en onbetaalbaar. 

Wat gaan we doen?

 

 • We gaan samen een paar dagen de natuur in, in een kleine groep met minimaal vier en maximaal zes deelnemers. 
 • Vooraf hebben we een intake gesprek om samen te kijken of deze tochten geschikt voor je zijn.
 • Aan het begin van de tocht deelt iedereen haar intentie, haar vraag voor de tocht. 
 • We starten de tochten met een gezamenlijke oefening op een mooie plek in de natuur. Aankomen, voelen hoe je er nu bij zit, een ontspanningsoefening. Om je te helpen uit je hoofd en in het moment te komen.
 • Tijdens het wandelen is er ruimte voor oefeningen met de groep, soms in tweetallen en met mij. Door middel van vragen en oefeningen help ik je nieuwe inzichten te krijgen in je situatie of te voelen wat er op dat moment nodig is.
 • In de groep delen we regelmatig waar we zitten, wat er met je gebeurt, hoe je je voelt.
 • Tijdens de tocht vertel ik je ook meer over je Human Design profiel. Je krijgt je eigen blauwdruk en ik vertel je kort de belangrijkste informatie en hoe je dit kan helpen met keuzes maken.
 • En tussendoor zijn we buiten en lopen we. Zodat nieuwe inzichten weer een plekje vinden. En door het lopen worden ook veel patronen duidelijk. Waar liggen je grenzen, wanneer pas jij je aan, hoe is het om alleen te lopen, enz.
 • De wandelingen vinden vaak plaats in stilte om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Hiernaast is er zeker ook ruimte om onderling te delen.
Into the Wild Schiermonnikoog - Katrien de Jong

Melina ging mee op avontuur en zei:

“Met een groep onbekende vrouwen vier dagen zwerven over een eiland onder de bezielende leiding van Katrien is een groot avontuur en een cadeau aan jezelf. Stil zijn en praten, lachen en huilen, in je nakie de zee in, Alles mag er zijn, maskers vallen af, er zijn geen verborgen agenda’s. Dat maakt vrij. Katrien is een baken, ongeacht het weer of wat er langs komt, ze staat er. Dat geeft een veilig gevoel. Into the Wild zorgt voor overwinningen op jezelf.” (Miloe)

Data en prijzen

20/21/22 maart 2024 Drenthe (nog 3 plekken vrij, gegarandeerd vertrek).
€900,00 Inclusief: telefonisch kennismakingsgesprek, overnachting op basis van tweepersoonskamers, 2 x diner en ontbijt, alle individuele en groepsbegeleiding, human design profiel en uitleg, privé-transport op dag 3, 21% BTW.

10/11/12/13 april 2024 Schiermonnikoog (nog 4 plekken vrij, aanmelden kan tot 10 maart).
€995,00 Inclusief: telefonisch kennismakingsgesprek, 3 x overnachting op de camping, praktische informatie en tips qua kampeeruitrusting, alle individuele en groepsbegeleiding, human design profiel en uitleg, 21% BTW.

5/6/7 juni 2024 Schiermonnikoog
€745,00 Inclusief: telefonisch/online kennismakingsgesprek, 21% BTW, twee nachten op camping, alle individuele en groepsbegeleiding, human design profiel en uitleg.

18/19 juni 2024 Drenthe
€495,00 Inclusief: telefonisch/online kennismakingsgesprek, 21% BTW, een nacht op camping, alle individuele en groepsbegeleiding, human design profiel en uitleg.

 

Belangrijke info!

 • We lopen tussen de 15 en 20 kilometer per dag met een (dag)rugzak. Heel bewust. De fysieke beweging in combinatie met oefeningen helpen je in het moment en in je lijf te komen. Je loopt jezelf eigenlijk naar nieuwe inzichten en ideeën.
 • De maaltijden en drankjes zijn niet inclusief tenzij bovenstaand vermeld.
 • De tochten zijn allemaal bedoeld voor vrouwen die in staat zijn tot zelfreflectie, nieuwsgierig zijn naar zichzelf. Je wilt in de spiegel kijken, een volgende stap zetten qua persoonlijke ontwikkeling, bewustwording. Bij twijfel neem gerust contact op. Hiernaast heb je geen probleem met lange wandelingen, vroeg opstaan, zwemmen in koud water en de hele dag in weer en wind buiten zijn. 
 • Alle informatie over vertrektijden, wat je mee moet nemen en wat je nog meer vooraf moet weten krijg je via de mail na aanmelding.
 • Tijdens de tocht in maart kun je een eenpersoonskamer boeken tegen extra toeslag, dit is alleen mogelijk in overleg en als er eenpersoonskamers beschikbaar zijn. 
 • Tijdens de tochten in het kampeerseizoen van april tot en met oktober neem je zelf je eigen kampeeruitrusting mee. Of je kunt deze huren.
 • Alle tochten in Nederland worden begeleid door Katrien de Jong.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Wilma ging mee op avontuur en zei achteraf:

“De Into the Wild tocht was voor mij een mentale APK. Echt even tijd voor jezelf. Inchecken om te voelen hoe het gaat. Dit onder begeleiding van een geweldige coach in een prachtige omgeving. Mocht je twijfelen of dit iets is voor jou (zoals ik ook deed), ik zeg doen! Je krijgt er een pracht ervaring voor terug!” 

Waarom zou je met mij op pad gaan?

Ik ben een creatief buitenmens met ruime ervaring als coach in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. De ene keer zacht, een andere keer juist confronterend en met pit.

Ik neem je buiten mee naar binnen. Ik help je met ontdekken waar je emoties vandaan komen, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je blokkeren.

Jij gaat hierdoor de flow van het leven opnieuw voelen. Opnieuw ja! Die flow is al aanwezig in jou. De versie van jou die je graag wilt zijn die is er gewoon nog. Ze is alleen verstopt. En hoe meer je dit gaat doorzien, hoe meer jij kunt leven op een manier waar je gelukkig van wordt. 

Mensen die met me werkten zeggen o.a. dit:

"Wat jou onderscheid van anderen is je oprechte voelbare liefde voor en verbondenheid met de natuur en daarmee het leven en alles wat daarin is. Voor mij opent dat iets, een natuurlijke ruimte waarin ik mag zijn. Ik voel bij jou geen verborgen agenda, oordeel, of onderstroom. Het voelt open en vrij." Sylvia

"De sessies met Katrien uitleggen? Onmogelijk. Ik noem het magie. Je onderbewustzijn bepaalt je traject en wat er tijdens een sessie naar voren mag komen. Katrien observeert en gidst en “is” er. Bij Katrien kun je jezelf zijn. Je mag praten, lachen, huilen, boos zijn en ook stiltes zijn welkom. Ze voelt alles haarfijn aan, weet precies de juiste vragen te stellen en wanneer wel of niet iets te zeggen, en doorziet de achtergrond van wat er speelt. Ze begrijpt je, loopt met je mee en helpt je, met de natuur als hulpmiddel, om weer dichter bij jezelf te komen en het pad te bewandelen wat goed is voor jou. Ze neemt je buiten mee naar binnen”. Natascha

"Katrien is een ervaren, open, liefdevolle, respectvolle coach die goed kan laveren tussen bieden wat er nodig is en tijd en ruimte nemen en geven." Willemieke

"Katrien, je was ver weg genoeg om mijn eigen ruimte te laten zoeken, en zo nabij op de momenten dat ik het zó nodig had. Er was een heel natuurlijk gevoel van vertrouwen, alsof ik je al veel eerder had ontmoet. En je voelde feilloos wat ik nodig had." Judith

"Ik heb Katrien ervaren als heel veilig. Kon volledig mijzelf zijn, waardoor ik durfde te voelen wat er te voelen viel. Katrien sluit zo natuurlijk aan, stemt af, weet precies wanneer wel of niet iets te zeggen." Tineke

In 2014 rondde ik de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach af en sindsdien werk ik als coach in de natuur en ben ik organisator van bezinningstochten. Ik ben gek op lange wandeltochten, wildkamperen en andere buitenavonturen. Verder is mijn creativiteit erg belangrijk voor me, een plek waarin ik tot rust kom door te haken, breien, tekenen en schilderen.

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn de laatste vijftien jaar steeds meer deel van mijn leven geworden. Ik leer altijd, door middel van cursussen, trainingen en mijn eigen proces. Ik volg graag mijn hart en ben dan ook vaak in mooie avonturen gestapt. Zo woonde ik tien jaar in Ecuador waar mijn ondernemerschap begon in de vorm van hostels runnen en reizen organiseren.

Ons avontuur samen begint natuurlijk met kennismaken, ik ga dan ook graag met je in gesprek! Je kunt me altijd mailen/appen voor een afspraak: info@katriendejong.nl/06-52862479

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!