06-52862479 info@katriendejong.nl
Katrien de Jong - Individuele coaching

Into the Wild – Keuzes maken

Een groepstraject van vier maanden met zes gelijkgestemde vrouwen. Vier keer samen struinen in de natuur in combinatie met een diepe duik in jezelf. Dit korte traject is speciaal bedoeld voor buitenvrouwen die voor een keuze staan. Je weet dat het tijd is, maar je maakt de sprong nog niet. Het kan hier om allerlei keuzes gaan:

 • Verandering op werkgebied;
 • Keuzes in je ondernemerschap;
 • Knopen die doorgehakt mogen worden in je relatie;
 • Keuzes in levensstijl, zoals je gezondheid of meer beweging;
 • Een grote verandering in je leven zoals een verhuizing of een grote reis willen maken, in het buitenland gaan wonen;
 • Keuzes in het vormgeven van een andere levensfase zoals bijvoorbeeld de overgang of na een burn-out.

En hiernaast wil je meer de natuur in. Je houdt van een lekker eind lopen, bent niet bang voor regen of buiten plassen en bent bereid om in je eigen spiegel te kijken. Je hebt al het nodige gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en je voelt dat het nu tijd is om knopen door te hakken. 

Deze vier maanden zijn een persoonlijk avontuur in een kleine groep vrouwen. Je gaat de verbinding aan met jezelf, de natuur en je mede-avonturiers.

Stop met rondjes draaien in je hoofd en ga luisteren naar je gevoel en je lijf. 

Als je stopt met leven vanuit het verleden of vanuit angst voor de toekomst en in plaats daarvan jezelf toestaat te voelen waar je écht naar verlangt en daar vervolgens ook keuzes naartoe gaat maken, dan pas kunnen er dingen veranderen.

Zolang jij je laat leiden door overtuigingen uit je kindertijd zoals:

 • Ik kan het niet;
 • Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg;
 • Zekerheid is het allerbelangrijkste;
 • Ik ben niet goed genoeg;
 • Wie ben ik nou dat ik dat kan;
 • Dit is onmogelijk want…
 • Ik moet als ouder op een bepaalde manier voor mijn kind zorgen;
 • In een relatie hoort het toch zus of zo te zijn;
 • Voor jezelf kiezen is egoïstisch;

Of je vooral angstig bent voor alles wat de toekomst kan brengen;

 • Wat nou als ik er niet genoeg geld mee verdien?
 • Wat nou als ik niet meer terug kan?
 • Wat nou als ik me dan heel alleen en eenzaam voel?
 • Wat nou als mijn vrienden/familie me dan niet aardig vinden?
 • Wat nou als ze denken dat ik gek of raar ben?
 • Wat nou als ik dan niet genoeg pensioen opbouw?

Dan blijf je ronddraaien in het cirkeltje waar je al in zit. En als je dit nu leest dan ken je dat cirkeltje waarschijnlijk aardig goed. Dus zeg het maar. Blijf je ronddwalen in dat cirkeltje of is het tijd voor keuzes? 

Als het tijd is voor keuzes dan ben je welkom bij dit traject! 

 

Contact

Wat zeggen mensen over mij?

“Door “het aanwezig zijn” van Katrien, durfde ik te voelen wat er gevoeld mocht worden. Ik voelde me volledig tot rust komen tijdens het traject en voelde geen oordeel. Ik heb op momenten mogen ervaren wie ik werkelijk ben. Ik heb Katrien ervaren als heel veilig. Kon volledig mijzelf zijn, waardoor ik durfde te voelen wat er te voelen viel. Katrien sluit zo natuurlijk aan, stemt af, weet precies wanneer wel of niet iets te zeggen. Alles, werkelijk alles wát ze zei had zin, hielp me om de weg naar binnen te vinden.”

Tineke

“Je hebt mij de afgelopen periode geleerd om uit het verhaal te stappen, stoppen met het eindeloos afdraaien van dezelfde plaat. Ook waren er de momenten dat ik contact heb mogen maken met m’n vrije deel. Alle sessies die we gedaan hebben vond ik mooi. Iedere keer weer anders, soms best wel heftig, maar wel precies dat wat nodig was. Wat ik heel bijzonder en krachtig aan jou vind, is dat ik bij jou het gevoel heb dat jij mij echt ziet voor wie ik ben.”

Sylvia

“De sessies met Katrien uitleggen? Onmogelijk. Ik noem het magie. Katrien observeert en gidst en “is” er. Iedere sessie weet ze de juiste en veilige setting te creëren voor jouw traject en groei. Bij Katrien kun je jezelf zijn. Je mag praten, lachen, huilen, boos zijn en ook stiltes zijn welkom. Ze begrijpt je, loopt met je mee, met de natuur als hulpmiddel, om weer dichter bij jezelf te komen en het pad te bewandelen wat goed is voor jou. Ze neemt je buiten mee naar binnen”.

Natascha

Wat gaat dit avontuur je opleveren?

 • Je hebt helder welke keuzes je te maken hebt, want dat is niet altijd wat het lijkt;
 • Je ziet op welke manier jij jezelf in de weg zit om deze keuzes te gaan maken;
 • Je ontdekt welke angst voor de toekomst en welke overtuigingen uit het verleden je tegenhouden;
 • Je gaat concrete stappen zetten in de richting van waar jij heen wilt;
 • Je stopt met het gevecht tussen je hoofd en je gevoel;
 • Je leert luisteren naar je lijf;
 • En natuurlijk maak je een keuze! Een grote of een kleine maar een keuze komt er. 
 •  
Contact

Wat gaan we doen?

We beginnen ons avontuur met een telefonisch kennismakingsgesprek waarin we samen kijken of dit traject de juiste stap is voor je.  Of ik de juiste persoon voor je ben. Daarna is het even afwachten tot de groep vol is en dan krijg je een uitnodiging om je Human Design consult in te plannen met Surrenda Kuut. Human Design, we gingen toch naar buiten? Jazeker gaan we vier dagen naar buiten, maar voordat we dat doen krijg je eerst een analyse van je Human Design blauwdruk. Dit systeem kan je heel erg helpen met keuzes maken. Ik vertel je er graag meer over tijdens de intake. 

Vanaf september gaan we vier dagen naar buiten, de data zijn:

Woensdag 6 september 10:00 – 16:30
Woensdag 4 oktober 10:00 – 16:30
Woensdag 8 november 10:00 – 16:30
Woensdag 6 december 10:00 – 16:30

Tijdens dit traject krijg je het volgende:

 • een Human Design reading van Surrenda Kuut, van rond de twee uur. Dit kan bij haar in Diever of online;
 • vier hele dagen coaching in de natuur met een kleine groep vrouwen (max zes deelnemers);
 • opdrachten om tussendoor thuis mee aan de slag te gaan;
 • app groep om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Investering

De investering voor dit traject van vier maanden is €1350,00. Dit is inclusief 21% BTW, een Human Design consult van 2 uur en vier dagen begeleiding. Tussen de dagen door krijg je opdrachten om zelf mee aan de gang te gaan én is er een app-groep waar je vragen kunt stellen en kunt delen met de groep. Als deelnemer van dit traject krijg je 20% korting op individuele sessies mocht dit nodig zijn tussendoor. 

Vergoeding vanuit de werkgever is vaak mogelijk.

Waarom zou je dit doen?

 

  • Je krijgt duidelijk wat je tegenhoudt om bepaalde keuzes te maken;
  • Je ontdekt welke oude overtuigingen je nog in de weg zitten;
  • Je gaat leren hoe Human Design je kan helpen met keuzes maken;
  • Je ontdekt hoe je naar de wijsheid van je lijf kunt luisteren als het gaat om keuzes maken;
  • Je gaat ervaren dat keuzes maken niet alleen hoeft vanuit je hoofd, maar juist vanuit je gevoel;
  • Je ziet hoe keuzes je meer zelfinzicht geven in plaats van meer piekeren;
  • Je gaat nieuwe stappen zetten of misschien wel een hele grote stap in de richting van waar jij heen wilt.
Contact

Waarom zou je met mij op pad gaan?

Ik ben een creatief buitenmens met ruime ervaring als coach in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. De ene keer zacht, een andere keer juist confronterend en met pit.

Ik neem je buiten mee naar binnen. Ik help je met ontdekken waar je emoties vandaan komen, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je blokkeren.

Jij gaat hierdoor de flow van het leven opnieuw voelen. Opnieuw ja! Die flow is al aanwezig in jou. Ze is alleen verstopt. En hoe meer je dit gaat doorzien, hoe meer jij kunt leven op een manier waar je gelukkig van wordt. 

Mensen die met me werkten zeggen o.a. dit:

"Wat jou onderscheid van anderen is je oprechte voelbare liefde voor en verbondenheid met de natuur en daarmee het leven en alles wat daarin is. Voor mij opent dat iets, een natuurlijke ruimte waarin ik mag zijn. Ik voel bij jou geen verborgen agenda, oordeel, of onderstroom. Het voelt open en vrij." Sylvia

"De sessies met Katrien uitleggen? Onmogelijk. Ik noem het magie. Je onderbewustzijn bepaalt je traject en wat er tijdens een sessie naar voren mag komen. Katrien observeert en gidst en “is” er. Bij Katrien kun je jezelf zijn. Je mag praten, lachen, huilen, boos zijn en ook stiltes zijn welkom. Ze voelt alles haarfijn aan, weet precies de juiste vragen te stellen en wanneer wel of niet iets te zeggen, en doorziet de achtergrond van wat er speelt. Ze begrijpt je, loopt met je mee en helpt je, met de natuur als hulpmiddel, om weer dichter bij jezelf te komen en het pad te bewandelen wat goed is voor jou. Ze neemt je buiten mee naar binnen”. Natascha

"Katrien is een ervaren, open, liefdevolle, respectvolle coach die goed kan laveren tussen bieden wat er nodig is en tijd en ruimte nemen en geven." Willemieke

"Katrien, je was ver weg genoeg om mijn eigen ruimte te laten zoeken, en zo nabij op de momenten dat ik het zó nodig had. Er was een heel natuurlijk gevoel van vertrouwen, alsof ik je al veel eerder had ontmoet. En je voelde feilloos wat ik nodig had." Judith

"Ik heb Katrien ervaren als heel veilig. Kon volledig mijzelf zijn, waardoor ik durfde te voelen wat er te voelen viel. Katrien sluit zo natuurlijk aan, stemt af, weet precies wanneer wel of niet iets te zeggen." Tineke

In 2014 rondde ik de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach af en sindsdien werk ik als coach in de natuur en ben ik organisator van bezinningstochten. Ik noem mezelf graag een creatieve avonturier. Ik ben gek op lange wandeltochten, wildkamperen en andere buitenavonturen. Verder is mijn creativiteit is belangrijk voor me, een plek waarin ik tot rust kom door te haken, breien, tekenen en schilderen.

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn de laatste vijftien jaar steeds meer deel van mijn leven geworden. Ik leer altijd, door middel van cursussen, trainingen en mijn eigen proces. Ik volg graag mijn hart en ben dan ook vaak in mooie avonturen gestapt. Zo woonde ik tien jaar in Ecuador waar mijn ondernemerschap begon in de vorm van hostels runnen en reizen organiseren.

Ons avontuur samen begint natuurlijk met kennismaken, ik ga dan ook graag met je in gesprek! Je kunt me altijd mailen/appen voor een afspraak: info@katriendejong.nl/06-52862479

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!