06-52862479 info@katriendejong.nl

Na een paar maanden van rust en wachten wordt alles weer wakker buiten. Bomen ontbotten, zaden ontkiemen en beginnen te groeien. De vogels fluiten weer ’s ochtends vroeg. Ik zie overal krokussen, de zon schijnt buiten, ik rook het zelfs gisteravond in de lucht. Was vandaag aan het wandelen bij de Hoekenbrink in Diever en zelfs de geluiden waren anders. Ik hoorde allemaal vogels, de wind waaide zachtjes en was bijna warm.

Merk het ook aan mijzelf, het is tijd is dat er dingen gaan ontpoppen, dat er actie komt na de rust van de winter. Bij mij is het werk,  nieuwe plannen, mooie projecten, uitwerken ideeën. Heb zin om weer meer buiten te zijn en te genieten van de natuur. De zon op mijn huid te voelen.

Dit is uiteraard voor iedereen anders.  Het kan ook gaan om het laten zien van een belofte of het leggen van nieuwe contacten. Of een combinatie van allemaal. De lente is in ieder geval een mooie tijd om nieuwe initiatieven op te starten. Het tintelt overal van leven, het is tijd dat er nieuwe dingen geboren mogen worden.

Hebben jullie al een lente inspiratie wandeling gemaakt? Probeer het eens en denk na over de volgende vragen:

Welke knoppen zijn er klaar om uit te komen in je leven?
Waar krijg je nieuwe energie van? Waar ga je van bubbelen?
Waarin ben je nieuw, zichtbaar en kwetsbaar?