06-52862479 info@katriendejong.nl

Het is 10:00 als we elkaar ontmoeten op een parkeerterrein bij het Dwingelderveld, Drenthe. Vandaag gaan we brainstormen, werken aan nieuwe ideeën en plannen. Dit doen we voor de verandering eens niet binnen tussen vier muren maar buiten in het bos.

Het is mooi weer, voel de zon op mijn huid, een briesje op mijn wang. We lopen met een groepje van 5 het bos in en laten de “gewone” wereld even achter ons en betreden een stuk natuur waarin alles mag en kan.

We wandelen langs het pad en kijken naar de huidige situatie, wat valt ons op aan wat we zien om ons heen. In hoeverre symboliseert dit stuk natuur de huidige situatie waar we in zitten. Zijn er cirkels, patronen, vormen, kleuren?

Waar zijn we naar op zoek, wat willen we? Fluitende vogels? Vrijheid in ons werk? Verbinding met anderen gesymboliseerd door verschillende bomen die met elkaar in contact staan. Het gebruiken van onze specifieke talenten en niet wegrennen van de verschillen maar ze zien als kans?

Bij de open vlakte van het Dwingelderveld, genieten we van het uitzicht en alle ruimte om ons heen. In stilte lopen we een uur verder om alles in te laten werken en te kijken wat er ontstaan. We lunchen allemaal met verse broodjes op een eigen plek en de eerste ideeën worden genoteerd.

Dan weer samen, vanuit verbinding lopend alle ideeën en sporen verzamelen. Onderzoek naar wat kunnen we. Op een kruispunt de verschillende paden uitproberen, wat voelt goed, wat niet, wat is het verschil.

Om 16:00 wandelen we terug naar de auto, we laten achter in het bos wat we niet meer nodig hebben en nemen mee een symbool uit de natuur voor een concreet plan, wie gaat wat doen, wanneer en hoe gaan we om met belemmeringen op ons pad.

Mooie dag vol inspiratie uit de natuur! Iets voor jou of je bedrijf? Bel me dan!