06-52862479 info@katriendejong.nl

Spannend, een eerste blog, een nieuwe site!

De afgelopen jaren heb ik best spannende dingen gedaan. Woonde in Ecuador, runde twee backpacker hostals, eentje midden in de Andes. Organiseerde wandeltochten en schitterende reizen. En toch merkte ik op een dag dat ik vooral met heel veel mensen oppervlakkigheden aan het delen was. De standaard riedel:  Hoe gaat het? Waar kom je vandaan? Waar ga je naar toe? En dan elke dag dezelfde vragen naar mij toe: Oh wat leuk dat je hier bent in Ecuador! Hoe lang ben je hier al? Hoe ben je hier zo terecht gekomen? Nu wil ik niet ontkennen dat dit best een leuk verhaal is, (zal ik nog een andere keer met jullie delen :)) maar om dit nu elke dag te vertellen tsja…

Dus ik besloot tot meer  verdieping, te beginnen bij mezelf. Veel gedaan met lichaamsgerichte coaching, meerdaagse workshops persoonlijke ontwikkeling, werken met dromen, zweethutten, ayahuasca, van alles gedaan. En allemaal mooi, verdiepend, intens, allemaal anders ook maar toch met hetzelfde doel. Dat ik telkens weer een stapje dichtbij mezelf kwam. Dit heeft uiteindelijk voor mij geleid tot allemaal grote veranderingen en keuzes, o.a. het terug verhuizen naar Nederland.

Eenmaal hier was ik wel zo eigenwijs om toch weer om mijn eigen dromen te gaan waarmaken. Anders nu, ik ben inmiddels moeder, maar toch zeker niet minder avontuurlijk. Ik ben van nature vrij nieuwsgierig van aard (goede eigenschap voor dit vak) en begon dus met onderzoeken naar de mogelijkheden. Naast de verdieping wilde ik ook zo graag naar buiten, het bos in, het strand op, de seizoenen weer meemaken. En opeens vond ik de opleiding Outdoor Life Coach aan het Atma instituut in Amersfoort en dat was het, is het.

Ik kan elke dag naar buiten, struinen door het bos. Ik kan mooie inspiratie reizen/dagen/workshops bedenken en begeleiden en ondertussen jullie helpen met het vinden van jullie eigen avontuur, jullie eigen weg en jullie eigen antwoorden. Want ik geloof er in dat het kan. Dat we de verantwoordelijkheid hebben om iets te maken van ons eigen leven. Door zelf bewuste keuzes te maken, door te kiezen hoe we omgaan met situaties en andere mensen.

Het plan is om jullie vanaf deze plek op de hoogte te houden van mijn ontwikkelingen, activiteiten, workshops, reizen en inspiratie. Graag hoor ik waar jullie naar op zoek zijn, waar jullie behoefte aan hebben en welke avonturen er in jullie borrelen. Dus stap over die eerste drempel en reageer op mijn blogs, op facebook of schrijf me een mail!