06-52862479 info@katriendejong.nl

Jaaa, het is 2016. Een nieuw jaar is weer begonnen.

En ik wens je een spetterend, knallend, enthousiast, inspirerend 2016 toe!

Ik heb er een positief gevoel bij. En ben blij met de keuze voor een knallend begin. Namelijk mijn nieuwe site, waar je nu deze blog op leest staat online.

Het was voor mij tijd om een nieuwe site te maken. Om dat zelf te doen. Een site die nog meer Katrien zou uitstralen met als je doel je te inspireren ook mooie, leuke dingen te gaan doen waar jij blij van wordt.

Hoe kwam ik tot deze keuze?

Na een pittige verhuizing in 2015 besloot ik het even rustig aan te doen. Of eigenlijk vooral de dingen te doen waar ik op dat moment zin in had. En concreet was dat voor mij om te beginnen heel veel kleuren. En toen kwam zelf tekenen en toen kwam haken.

En terwijl mijn huis zich langzaam vulde met creaties leek het me leuk om daar een website voor te maken. En toen kwam ik er achter dat een website maken eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld is en ook erg leuk om te doen. En al kleurend en hakend kwam ik er achter dat ik de Outdoor Life Coach website ook anders wilde.

Hoewel alles er goed uit zag, was de oude site niet helemaal mij.

En ook paste het concept van alleen Outdoor Life Coach me niet meer. Ik ben nu eenmaal iemand die graag meerdere dingen doet en leuk vindt. Ik zocht een platform waar ik alles wat ik je te bieden heb op kwijt kon. En zo ontstond mijn nieuwe logo en nieuwe site.

Dit is waar ik je nu mee van dienst kan zijn. Dit is waar ik je nu het beste van mij mee geef. En het is niet klaar, het is nooit klaar. En zal in beweging zijn. Want alles is tijdelijk, dus deze vorm ook.

Wat voor mij in ieder geval een duidelijke keuze is, is dat ik niet ga kiezen voor online trajecten. Wat ik nu leuk vindt is jou persoonlijk begeleiden. Eén op één of tijdens de mooie groepsreis naar Ecuador. In plaats van te kiezen voor een specifieke doelgroep of één dienst geef ik je bij deze verschillende stukjes van mij. Die jij op verschillende manier kunt inzetten. Of niet. Niet verstandig of zoals het hoort, wellicht. Wel voor mij wat nu het beste voelt.

Hier op deze plek zul je de komende maanden mijn blogs en vlogs vinden. Enigszins onregelmatig. Verder komt er binnenkort ook een inspiratie shop, waar je kunt vinden welke boeken mij inspireerden, welke diensten en mensen mij verder hielpen en gratis kadootjes voor jou.

Naast mijn werk als Outdoor Life Coach in de natuur van Drenthe is er wel één en ander gewijzigd in mijn dienstenaanbod. Dus bij deze even een korte uitleg:

Outdoor Life Coaching

Outdoor Life Coach ben ik nog steeds. En ook in 2016 neem ik je graag mee naar buiten voor een coaching traject. Zodat jij ook je hart kunt gaan volgen en kunt ontdekken wat je nu eigenlijk tegenhoudt om dit écht te gaan doen.

Je kunt kiezen uit een traject van 3, 6 of 12 maanden of een eenmalig wandeling, ook wel genoemd Walk & Talk. Het goede nieuws is dat je de trajecten nu maandelijks kunt betalen, dus dat maakt het weer wat makkelijker. Twee keer per jaar heb ik ook plek voor mensen die graag een week met me aan de slag willen, zie de Outdoor Intensive.

Ecuador groepsreis

Als je nog op zoek bent naar een mooie vakantie in 2016 dan kun je mee naar Ecuador. Twee weken wandelen door de Andes in combinatie met het ontdekken van lokale spirituele gebruiken. 22 mei ga ik en jij kunt mee. Boek je voor 31 januari krijgt je 100 euro vroegboekkorting. Check hier de laatste info.

Nieuw: ontwikkel je creativiteit.

In 2015 ging er voor mij persoonlijk een creative wereld open. Voor het eerst in mijn leven gaf ik mezelf de kans om een tijdje gewoon alleen te doen waar ik op dat moment zin in had. En dat was kleuren, tekenen, schilderen, haken. Een stroom van ideeën kwam in me op en die zijn tot op de dag van vandaag nog niet gestopt. Deze flow en rust hebben me geleerd dit te vertrouwen en dat door hier in mee te gaan er hele mooie, leuke dingen kunnen ontstaan. En dat wil ik ook graag met jou delen.

Dus nieuw op de site het traject Ontwikkel je Creativiteit. Samen gaan we via Skype of aan de keukentafel ontdekken waar jij enthousiast over bent en hoe je dat kunt laten stromen. Zonder dat er iets moet of dat je dit hoeft te delen. Gewoon voor jezelf. Om te ontdekken hoeveel vreugde en blijdschap het je kan geven door gewoon je handen en creativiteit te volgen.

Nieuw: ondersteuning bij het maken van je site, social media of nieuwsbrief.

Regelmatig kreeg ik het afgelopen jaar van mensen de vraag hoe ik bepaalde dingen doe op mijn site, op social media of in mijn nieuwsbrief. En dat vind ik leuk om te delen. En nog leuker is het om jou een stukje verder te helpen met het delen van je droom met de wereld. Dus nu kun je me alles vragen, gewoon een uurtje boeken. Of ik kan je helpen met het maken van een eigen site. Lees hier verder.

Ik zeg laten we er in 2016 een mooi, optimistisch jaar van maken.

Een jaar waarin je stappen kunt zetten zodat je dichter bij je dromen komt. Een jaar om jezelf authentiek neer te zetten en te laten zien aan de wereld. Een jaar om te genieten, om voluit te leven, om te zijn. In verbinding met jezelf, elkaar en de natuur.

En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Laat het me weten!