06-52862479 info@katriendejong.nl

Into the Wild – Wintereditie – Finland

Voel jij het verlangen naar een ultiem avontuur?

Ben je bereid om diep in jezelf én de winterse natuur te duiken?

Dan is dit voor jou!

Een uniek winteravontuur in Lapland. We gaan op reis naar Hossa National Park in Finland, waar we verblijven in een traditionele, basic houthakkershut aan de rand van een prachtig meer. Vanuit deze basis gaan we met kaart en kompas op avontuur in de sneeuw. We maken met sneeuwschoenen en gliding snowshoes prachtige tochten door de wildernis. Waarbij we twee keer overnachten in een andere hut.

Natuurlijk kunnen we naar Fins gebruik elke dag in onze eigen sauna met ijswak in het meer! En is er vanuit de plek waar we verblijven zeker kans om het Noorderlicht te zien.  Als we niet aan het buitenspelen zijn dan duiken we naar binnen, in onszelf. En gaan we midden in de winter in onze eigen spiegel kijken, ontdekken waar je nog niet trouw bent aan jezelf, luisteren naar ons lijf, naar ons gevoel.

Ga je mee op avontuur?

Lees hieronder verder!

Deze tocht is zeker niet voor iedereen, en alleen geschikt als je:

 • fysiek fit en in goede conditie bent;
 • je bereid bent in je eigen spiegel te kijken, dit is niet je eerste stap op het gebied van persoonlijke ontwikkeling;
 • je hebt zin een nieuwe uitdaging en bent benieuwd naar de kou. Bij de gedachte aan een avontuur in de winter maakt je hart een sprongetje.
 • je bent in staat open te communiceren en je eigen behoeftes aan te geven;
 • je hebt je eigen warme kleding of bent bereid dit aan te schaffen.
 • je bent een buitenvrouw!

Beter niet meegaan als je:

 • fysiek niet fit bent;
 • gaat rillen van ellende bij het idee bij het idee om te gaan dippen in ijswater of de hele dag wandelen door de sneeuw;
 • niet beschikt over enige zelfkennis opgedaan door middel van coaching/therapie;
 • niet bereid bent om in je eigen spiegel te kijken;
 • niet met een groep wilt reizen. 

Wat levert deze tocht je op:

 • Diepe verbinding met jezelf, de rest van de groep en de prachtige natuur om je heen. 
 • Zelfvertrouwen, gevoel voor richting, je eigen kompas. 
 • Je gaat uit je hoofd, naar je lijf. Je krachtige, sterke lijf. 
 • Vastzittende patronen worden duidelijk. Je ziet waar je jezelf nog in de weg zit of tegenhoudt.
 • Opgaan in het moment. Volledig zijn in het nu.
 • Verbinding met je vrije deel, je creativiteit, je oplossingsgerichte vermogen. 
 • Een fantastische, te gek stoere buitenervaring, met een kleine groep gelijkgestemden. 

Praktische informatie:

Deze tocht vertrek eind februari 2024
Het gehele reisprogramma, data en prijzen vind je in de factsheet hieronder. 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

“Iedereen zou een Katrien in zijn/haar leven moeten hebben, wat een onbeschrijfelijk gevoel. De manier waarop je vertrouwen weet te geven, rust uitstraalt en me vooral het gevoel geeft dat ik gezien/begrepen word, maakt het niet anders mogelijk dan dat je naar binnen naar jezelf gaat en je open durft te stellen.”

Benita

De Lapland reis was een reis met hele mooie uitzichten en gaf nieuwe inzichten. Het was een combinatie van buiten spelen, genieten en graven in de sneeuw en ook graven in jezelf. De natuur in en genieten van echte stilte. Koud worden en je weer warmen bij een vuurtje of in de sauna. Een week zorgeloos kunnen zijn. Katrien was steeds prettig aanwezig en stimuleerde je eigen denk en ontwikkel proces. Door Katrien ga je door waar je zelf misschien al eerder zou afhaken. Het was een fijne maar ook intense week. Dank je wel!” 
Tanja

“Duizendmaal dank Katrien voor de onvergetelijke dagen! Jij weet als geen ander de ultieme omstandigheden te creëren waarin iedereen naar binnen kan keren en dat wat daar is naar buiten durft te halen en te delen. Dit is voor mij een diepgaande en ontroerende ontdekkingsreis en een lust voor de zintuigen. Ik voel me als herboren.”
Miranda

Waarom zou je met mij op pad gaan?

Ik ben een creatief buitenmens met ruime ervaring als coach in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. De ene keer zacht, een andere keer juist confronterend en met pit.

Ik neem je buiten mee naar binnen. Ik help je met ontdekken waar je emoties vandaan komen, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je blokkeren. Zodat  jij de flow van het leven opnieuw gaat voelen. Opnieuw ja! Die flow is al aanwezig in jou. Ze is alleen verstopt. En hoe meer je dit gaat doorzien, hoe meer  jij kunt leven op een manier waar je gelukkig van wordt. 

Mensen die met me werkten zeggen o.a. dit:

“Wat jou onderscheid van anderen is je oprechte voelbare liefde voor en verbondenheid met de natuur en daarmee het leven en alles wat daarin is. Voor mij opent dat iets, een natuurlijke ruimte waarin ik mag zijn. Ik voel bij jou geen verborgen agenda, oordeel, of onderstroom. Het voelt open en vrij.” Sylvia

“Ik vond jouw begeleiding heel prettig. Ik vond dat je hele goede oefeningen toepaste en ik vond je een hele prettige, veilige en open houding hebben. Niks belerends of adviserend, nee, je zette echt mijzelf aan het werk, denken en voelen om tot mijn inzichten te komen.” Cindy

“Katrien is een ervaren, open, liefdevolle, respectvolle coach die goed kan laveren tussen bieden wat er nodig is en tijd en ruimte nemen en geven.” Willemieke

“Ik heb Katrien ervaren als heel veilig. Kon volledig mijzelf zijn, waardoor ik durfde te voelen wat er te voelen viel. Katrien sluit zo natuurlijk aan, stemt af, weet precies wanneer wel of niet iets te zeggen.” Tineke

Ik rondde in 2014 de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach af en werk sindsdien als coach in de natuur. Ik noem mezelf graag een creatieve avonturier. Ben gek op lange wandeltochten, wildkamperen en andere buitenavonturen. Mijn creativiteit is belangrijk voor me, een plek waarin ik tot rust kom door te haken, breien, tekenen en schilderen.

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn de laatste vijftien jaar steeds meer deel van mijn leven geworden. Ik leer altijd, door middel van cursussen, trainingen en mijn eigen proces. Ik volg graag mijn hart en ben dan ook vaak in mooie avonturen gestapt. Zo woonde ik tien jaar in Ecuador waar mijn ondernemerschap begon in de vorm van hostels runnen en reizen organiseren.

Ons avontuur samen begint natuurlijk met kennismaken, ik ga graag dan ook graag met je in gesprek! Je kunt me altijd mailen voor een afspraak: info@katriendejong.nl of een appje sturen via: 06/52862479.

 

Katrien de Jong
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!