06-52862479 info@katriendejong.nl

Into the Wild – Wintereditie – Lapland/Finland

Voel jij het verlangen naar een ultiem avontuur?

Ben je bereid om diep in jezelf én de winterse natuur te duiken?

Kun je tegen de kou? Heb je zin om diep de winter in te duiken en schuw jij je eigen persoonlijke processen niet?

Dan is dit voor jou!

Een uniek winteravontuur in Lapland. We gaan op reis naar Ruka, Finland en vanuit een fijne basis gaan we wandelen met sneeuwschoenen, langlaufen, een sledetocht maken met husky’s, ijsbaden, iglo bouwen, genieten van de sauna, noorderlicht kijken en natuurlijk ons warmen bij het vuur. En als we niet aan het buitenspelen zijn dan duiken we naar binnen, in onszelf. En gaan we midden in de winter in onze eigen spiegel kijken, ontdekken waar je nog niet trouw bent aan jezelf, luisteren naar ons lijf, naar ons gevoel. 

Ga je mee op avontuur? 

Lees hieronder verder voor alle info!

Deze tocht is zeker niet voor iedereen, en alleen geschikt als je:

 • fysiek fit en in goede conditie bent;
 • je bereid bent in je eigen spiegel te kijken, dit is zeker niet je eerste stap op het gebied van persoonlijke ontwikkeling;
 • je hebt zin een nieuwe uitdaging en bent benieuwd naar de kou. Bij de gedachte aan een avontuur in de winter maakt je hart een sprongetje. 
 • je bent in staat open te communiceren en je eigen behoeftes aan te geven;
 • je kent jezelf, en wilt nog dieper duiken. 
 • je hebt al eerder coaching/therapie gehad en bent toe aan volgende stappen.
 • je hebt je eigen skikleding of bent bereid dit aan te schaffen. 
 • je bent een buitenvrouw!

Beter niet meegaan als je:

 • fysiek niet fit bent;
 • gaat rillen van ellende bij het idee bij het idee om te gaan dippen in ijswater;
 • niet beschikt over enige zelfkennis opgedaan door middel van coaching/therapie;
 • niet bereid bent om in je eigen spiegel te kijken;
 • niet met een groep wilt reizen. 
Contact

Wat levert deze tocht je op:

 • Diepe verbinding met jezelf, de rest van de groep en de prachtige natuur om je heen. 
 • Zelfvertrouwen, gevoel voor richting, je eigen kompas. 
 • Je gaat uit je hoofd, naar je lijf. Je krachtige, sterke lijf. 
 • Vastzittende patronen worden duidelijk. Je ziet waar je jezelf nog in de weg zit of tegenhoudt.
 • Opgaan in het moment. Volledig zijn in het nu. 
 • Verbinding met je vrije deel, je creativiteit, je oplossingsgerichte vermogen. 
 • Een fantastische, te gek stoere buitenervaring, met een kleine groep gelijkgestemden. 
Contact

Wat gaan we doen?

Dit avontuur gaan we aan in Finland in de omgeving van Ruka. We slapen in comfortable appartementen bij de Taiga School, wat een prachtige ligging heeft aan een bevroren meer. Hier kunnen we met een beetje geluk ook het Noorderlicht zien!

Vanuit deze basis gaan we elke dag een toffe excursie doen. Denk aan wandelen met sneeuwschoenen 2 x, langlaufen, iglo bouwen en daar eventueel in slapen, saunatherapie én een sledetocht met huskies.

Daarnaast hebben we beschikking over een blokhut waar we lekker warm bij de kachel kunnen zitten en binnenwerk gaan doen. Daar zit ook een sauna bij én we gaan zeker elke dag een dip nemen in het ijskoude water!

Voordat we op reis gaan ontmoeten we elkaar in Diever voor de kennismakingsdag. 

Deze reis bestaat niet alleen uit toffe buitenactiviteiten. Er is juist ook tijd voor voor oefeningen in de groep, één-op-één of in tweetallen. Denk aan o.a. lichaamswerk, stilte, meditatie, deelpersoonlijkheden, overtuigingenwerk, opstellingen, visualisatie, dansen, werken met kaarten, Human Design en Gene Keys.

Vanwege de kleine groep (max zes deelnemers) is er zeker ook ruimte voor individuele gesprekken.

Reisprogramma

Dag 1: reisdag van Nederland (Schiphol) naar Kuusamo. Na aankomst transfer naar de Tiaga School waar we overnachten. 

Dag 2 tm 7: elke dag een toffe buiten winteractiviteit en daar omheen verdieping van je eigen proces door verschillende oefeningen.

Dag 8: Tranfer naar het vliegveld en terugvlucht naar Nederland.

Let op: dit reisprogramma is onder voorbehoud. Er kan van alles veranderen en wijzigen afhankelijk van oa. de weersomstandigheden, wijzigingen en in vluchten, etc. Deze tocht vraagt om flexibiliteit. Je bent in staat je aan te passen als het anders loopt dan verwacht.

Contact

Praktische informatie:

Data: 12 tot en met 19 februari 2023 (VOL)

Prijs: 

€2450,00 inclusief 21% BTW. 

Op het moment van reserveren vraag ik je om een aanbetaling van €500,00.

Hiermee is je plek bevestigd. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 1 december in verband met het bevestigen van de accomodatie. 

Inclusief:

Alle groeps- en individuele begeleiding van Katrien.

 Alle overnachtingen en maaltijden bij de Taiga School op basis van tweepersoonskamers.

Alle genoemde excursies.

Transfers van en naar het vliegveld in Finland.

Kennismakingsdag voor vertrek.

21% BTW.

Niet inclusief:

Vlucht van en naar Kuusamo Zweden (vanaf €575,00 met Finair). 

Drankjes en snacks. 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Je hebt interesse en dan?

We gaan kennismaken. Je laat me weten dat je interesse hebt en we gaan telefonisch of via zoom kijken of deze tocht is voor je. Zo ja, dan krijg je het intakeformulier en voorwaarden toegestuurd en krijg je bericht over wanneer je je vliegticket kunt boeken en natuurlijk ook een lijst met spullen die er mee moeten. 

Contact

“Iedereen zou een Katrien in zijn/haar leven moeten hebben, wat een onbeschrijfelijk gevoel. De manier waarop je vertrouwen weet te geven, rust uitstraalt en me vooral het gevoel geeft dat ik gezien/begrepen word maakt het niet anders mogelijk dan dat je naar binnen naar jezelf gaat en je open durft te stellen.”

Benita

“Ik sta stil en kijk om mij heen en word dan diep geraakt. In deze eindeloze ruimte voel ik mij nietig en tegelijkertijd zo veilig, welkom, gedragen en thuis. Ik voel mij niets en alles tegelijk. Diepe verbondenheid met het grote geheel, met de natuur, met elkaar en met mijzelf. Gedragen door een prachtige groep vrouwen, door de magische omgeving en de liefdevolle begeleiding van Katrien voel ik ten diepste waar ik niet trouw ben aan mijzelf. Ik voel welke keuzes ik mag gaan maken, uit liefde voor mijzelf, omdat ik het waard ben.
Dank je wel Zweden, dank je wel Katrien, dank je wel lieve vrouwen! Het was een intens en fantastische avontuur!
Sylvia

“Duizendmaal dank Katrien voor de onvergetelijke dagen! Jij weet als geen ander de ultieme omstandigheden te creëren waarin iedereen naar binnen kan keren en dat wat daar is naar buiten durft te halen en te delen. Dit is voor mij een diepgaande en ontroerende ontdekkingsreis en een lust voor de zintuigen. Ik voel me als herboren.” 

Miranda

Waarom zou je met mij op pad gaan?

Ik ben een creatief buitenmens met ruime ervaring als coach in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. De ene keer zacht, een andere keer juist confronterend en met pit.

Ik neem je buiten mee naar binnen. Ik help je met ontdekken waar je emoties vandaan komen, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je blokkeren. Zodat  jij de flow van het leven opnieuw gaat voelen. Opnieuw ja! Die flow is al aanwezig in jou. Ze is alleen verstopt. En hoe meer je dit gaat doorzien, hoe meer  jij kunt leven op een manier waar je gelukkig van wordt. 

Mensen die met me werkten zeggen o.a. dit:

“Wat jou onderscheid van anderen is je oprechte voelbare liefde voor en verbondenheid met de natuur en daarmee het leven en alles wat daarin is. Voor mij opent dat iets, een natuurlijke ruimte waarin ik mag zijn. Ik voel bij jou geen verborgen agenda, oordeel, of onderstroom. Het voelt open en vrij.” Sylvia

“Ik vond jouw begeleiding heel prettig. Ik vond dat je hele goede oefeningen toepaste en ik vond je een hele prettige, veilige en open houding hebben. Niks belerends of adviserend, nee, je zette echt mijzelf aan het werk, denken en voelen om tot mijn inzichten te komen.” Cindy

“Katrien is een ervaren, open, liefdevolle, respectvolle coach die goed kan laveren tussen bieden wat er nodig is en tijd en ruimte nemen en geven.” Willemieke

“Ik heb Katrien ervaren als heel veilig. Kon volledig mijzelf zijn, waardoor ik durfde te voelen wat er te voelen viel. Katrien sluit zo natuurlijk aan, stemt af, weet precies wanneer wel of niet iets te zeggen.” Tineke

Ik rondde in 2014 de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach af en werk sindsdien als coach in de natuur. Ik noem mezelf graag een creatieve avonturier. Ben gek op lange wandeltochten, wildkamperen en andere buitenavonturen. Mijn creativiteit is belangrijk voor me, een plek waarin ik tot rust kom door te haken, breien, tekenen en schilderen. 

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn de laatste vijftien jaar steeds meer deel van mijn leven geworden. Ik leer altijd, door middel van cursussen, trainingen en mijn eigen proces. Ik volg graag mijn hart en ben dan ook vaak in mooie avonturen gestapt. Zo woonde ik tien jaar in Ecuador waar mijn ondernemerschap begon in de vorm van hostels runnen en reizen organiseren.

Ons avontuur samen begint natuurlijk met kennismaken, ik ga graag dan ook graag met je in gesprek! Je kunt me altijd mailen voor een afspraak: info@katriendejong.nl of een appje sturen via: 06/52862479.

 

Katrien de Jong
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!