06-52862479 info@katriendejong.nl
Katrien de Jong

Into the Wild – Bezinningstochten

Voel jij het verlangen naar hele mooie buitenavonturen in combinatie met een diepe duik in je persoonlijke proces?

Houd je van wandelen en schuw jij je eigen persoonlijke processen niet?

Dan is dit voor jou!

Fijne buitenavonturen, in een kleine groep vrouwen naar Finland, Zwitserland, Zweden en La Gomera.

Tijdens deze tochten gaan we de verbinding aan. Met onszelf, met elkaar én met de waanzinnige natuur om ons heen.

Je bent van harte welkom!

Lees vooral verder over de mogelijkheden.

"

Wat zijn de volgende mogelijkheden?

Bezinningstocht La Gomera

Bezinningstocht La Gomera

Acht-daagse reis naar het warme La Gomera in van 13 tm 20 november 2023 en 20 tm 27 november. Vijf wandeldagen met prachtige uitzichten en een diepe duik in jezelf! Klik hier voor alle info. 

Into the Wild Finland

De sneeuw in! Zes dagen op avontuur in winters Lapland. Van 24 februari tot 2 maart 2024 en 2 tm 9 maart 2024. Wandeltochten met sneeuwschoenen, houtvuur & sauna. Back to basic met natuurlijk ook ruimte voor jouw persoonlijke proces! Hier vind je alle info.

Waar gaan deze tochten over? 

De Into the Wild tochten zijn stuk voor stuk bijzonder en zijn veel meer dan “gewone” vakantie. We reizen met een kleine groep vrouwen (max. zes deelnemers) naar prachtige plekken in de natuur en daar gaan we op avontuur. Zowel buiten in de natuur als in onszelf.

Dit doen we door een combinatie van fysieke inspanning door het wandelen én oefeningen in de groep, 1-op-1 gesprekken, werk in tweetallen. Er is geen strak opgezet programma, wel vraag ik je om mee te doen met een vraag/een intentie. Ik werk in het moment met wat er is, met wat zich aandient. En samen maken we de tocht. 

We lopen, zijn buiten en hebben dus ook te dealen met de omstandigheden die we onderweg tegenkomen. Deze tochten vragen om flexibiliteit, aanpassingsvermogen en de bereidheid om naar jezelf te kijken. En daar onderweg direct aandacht aan te kunnen geven. Ik zal je vragen om te delen, om in te brengen. Wat er in het moment ook mag zijn. En dat kan variëren van intense blijheid tot verdriet en boosheid en daarin kan alles.

Dus hoe meer jij bereid bent te openen, hoe meer je uit deze tochten kunt halen. Spannend? Ja zeker wel, dat vinden de meeste vrouwen ook die mee gaan. En als je die spanning voelt is dat juist een goed teken. Een teken dat je weer verder mag groeien, dat het tijd is om weer een nieuw stuk van jezelf onder ogen te komen, dat je weer nieuwe stappen mag gaan zetten in het leven. Een reis die wat mij betreft nooit klaar is. 

Ga je mee op avontuur? 

 

Wat levert deze tochten je op:

  • Diepe verbinding met jezelf, de rest van de groep en de prachtige natuur om je heen. 
  • Zelfvertrouwen, gevoel voor richting, je eigen kompas. 
  • Je gaat uit je hoofd, naar je lijf. Je krachtige, sterke lijf. 
  • Vastzittende patronen worden duidelijk. Je ziet waar je jezelf nog in de weg zit of tegenhoudt.
  • Opgaan in het moment. Volledig zijn in het nu. 
  • Verbinding met je vrije deel, je creativiteit, je oplossingsgerichte vermogen. 
  • Een fantastisch buitenervaringen, met een kleine groep gelijkgestemden. 

Waarom zou je met mij op pad gaan?

Ik ben een creatief buitenmens met ruime ervaring als coach in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. De ene keer zacht, een andere keer juist confronterend en met pit.

Ik neem je buiten mee naar binnen. Ik help je met ontdekken waar je emoties vandaan komen, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je blokkeren. Zodat jij de flow van het leven opnieuw gaat voelen. Opnieuw ja! Die flow is al aanwezig in jou. Ze is alleen verstopt. En hoe meer je dit gaat doorzien, hoe meer jij kunt leven op een manier waar je gelukkig van wordt. 

Mensen die met me werkten zeggen o.a. dit:

Wat jou onderscheid van anderen is je oprechte voelbare liefde voor en verbondenheid met de natuur en daarmee het leven en alles wat daarin is. Voor mij opent dat iets, een natuurlijke ruimte waarin ik mag zijn. Ik voel bij jou geen verborgen agenda, oordeel, of onderstroom. Het voelt open en vrij.” Sylvia

Ik vond jouw begeleiding heel prettig. Ik vond dat je hele goede oefeningen toepaste en ik vond je een hele prettige, veilige en open houding hebben. Niks belerends of adviserend, nee, je zette echt mijzelf aan het werk, denken en voelen om tot mijn inzichten te komen.” Cindy

Katrien is een ervaren, open, liefdevolle, respectvolle coach die goed kan laveren tussen bieden wat er nodig is en tijd en ruimte nemen en geven.” Willemieke

Ik heb Katrien ervaren als heel veilig. Kon volledig mijzelf zijn, waardoor ik durfde te voelen wat er te voelen viel. Katrien sluit zo natuurlijk aan, stemt af, weet precies wanneer wel of niet iets te zeggen.” Tineke

Ik rondde in 2014 de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach af en werk sindsdien als coach in de natuur. Ik noem mezelf graag een creatieve avonturier. Ben gek op lange wandeltochten, wildkamperen en andere buitenavonturen. Mijn creativiteit is belangrijk voor me, een plek waarin ik tot rust kom door te haken, breien, tekenen en schilderen. 

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn de laatste vijftien jaar steeds meer deel van mijn leven geworden. Ik leer altijd, door middel van cursussen, trainingen en mijn eigen proces. Ik volg graag mijn hart en ben dan ook vaak in mooie avonturen gestapt. Zo woonde ik tien jaar in Ecuador waar mijn ondernemerschap begon in de vorm van hostels runnen en reizen organiseren.

Ons avontuur samen begint natuurlijk met kennismaken, ik ga graag dan ook graag met je in gesprek! Je kunt me altijd mailen voor een afspraak: info@katriendejong.nl of een appje sturen via: 06-52862479.

 

Katrien de Jong
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!