06-52862479 info@katriendejong.nl
La Gomera

Into the Wild – Buitenland 2023

Voel jij het verlangen naar hele mooie buitenavonturen in combinatie met een diepe duik in je persoonlijke proces?

Houd je van wandelen en schuw jij je eigen persoonlijke processen niet?

Dan is dit voor jou!

Fijne buitenavonturen, in een kleine groep vrouwen naar Finland, Zwitserland, Zweden en La Gomera.

Je kunt in 2023 kiezen uit winterse tocht naar Finland, een heerlijke comfortabele wandelweek in Zwitserland, een rugzaktrekking in Zweden of een warme wandelweek op La Gomera. 

Tijdens deze tochten gaan we de verbinding aan. Met onszelf, met elkaar én met de waanzinnige natuur om ons heen.

Je bent van harte welkom!

Lees vooral verder over de mogelijkheden.

"

Deze tochten zijn niet voor iedereen en alleen geschikt als je:

 • houdt van wandelen en dit ook regelmatig doet;
 • fysiek fit ben en geen probleem hebt met 15 tot 20 kilometer wandelen per dag;
 • je bereid bent in je eigen spiegel te kijken; dit is niet je eerste stap op het gebied van persoonlijke ontwikkeling;
 • je kunt tegen veranderende weersomstandigheden. Bij de gedachte aan dagen berg op en af maakt je hart een sprongetje. Ook als het weer even niet mee zit.
 • je bent in staat open te communiceren en je eigen behoeftes aan te geven;
 • je kunt jezelf dragen. Dit is geen vervanging voor therapie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen proces; 
 • je kent jezelf en wilt nog dieper duiken. En/of je loopt ergens tegen aan waar je duidelijkheid over wilt hebben.

   

 • Het is beter om niet mee te gaan als je:
 • fysiek niet fit bent en niet eerder langere wandelingen hebt gelopen; 
 • gaat rillen van ellende bij het idee dagen door de bergen te lopen; 
 • niet beschikt over enige zelfkennis, opgedaan door middel van coaching/therapie; 
 • niet bereid bent om in de spiegel te kijken;
 • niet met een groep wilt reizen. 
Contact
"

Waar gaan deze tochten over? 

De Into the Wild tochten zijn stuk voor stuk bijzonder en zijn veel meer dan “gewone” vakantie. We reizen met een kleine groep vrouwen (tussen de vier en acht deelnemers) naar prachtige plekken in de natuur en daar gaan we op avontuur. Zowel buiten in de natuur als in onszelf.

Dit doen we door een combinatie van fysieke inspanning door het wandelen én oefeningen in de groep, 1-op-1 gesprekken, werk in tweetallen. Er is geen strak opgezet programma, wel vraag ik je om mee te doen met een vraag/een intentie. Ik werk in het moment met wat er is, met wat zich aandient. En samen maken we de tocht. 

We lopen, zijn buiten en hebben dus ook te dealen met de omstandigheden die we onderweg tegenkomen. Deze tochten vragen om flexibiliteit, aanpassingsvermogen en de bereidheid om naar jezelf te kijken. En daar onderweg direct aandacht aan te kunnen geven. Ik zal je vragen om te delen, om in te brengen. Wat er in het moment ook mag zijn. En dat kan variëren van intense blijheid tot verdriet en boosheid en daarin kan alles.

Dus hoe meer jij bereid bent te openen, hoe meer je uit deze tochten kunt halen. Spannend? Ja zeker wel, dat vinden de meeste vrouwen ook die mee gaan. En als je die spanning voelt is dat juist een goed teken. Een teken dat je weer een stapje verder mag groeien, dat het tijd is om weer een nieuw stuk van jezelf onder ogen te komen, dat je weer nieuwe stappen mag gaan zetten in het leven. Een reis die wat mij betreft nooit klaar is. 

Ga je mee op avontuur? 

 

"

Wat levert deze tochten je op:

 • Diepe verbinding met jezelf, de rest van de groep en de prachtige natuur om je heen. 
 • Zelfvertrouwen, gevoel voor richting, je eigen kompas. 
 • Je gaat uit je hoofd, naar je lijf. Je krachtige, sterke lijf. 
 • Vastzittende patronen worden duidelijk. Je ziet waar je jezelf nog in de weg zit of tegenhoudt.
 • Opgaan in het moment. Volledig zijn in het nu. 
 • Verbinding met je vrije deel, je creativiteit, je oplossingsgerichte vermogen. 
 • Een fantastisch buitenervaringen, met een kleine groep gelijkgestemden. 
Contact
"

Wat zijn de volgende mogelijkheden?

Into the Wild Zweden

De wildste van alle tochten. Into the Wild Zweden, 7 dagen lopen in Lapland, langs de Kungsleden. Voor de echte outdoor vrouwen met ervaring! 10 tm 18 september 2023!
Lees hier verder. VOL (stuur me een bericht als je op de wachtlijst wilt.)

Bezinningstocht La Gomera

Bezinningstocht La Gomera

Acht-daagse reis naar het warme La Gomera in van 13 tm 20 november 2023. Vijf wandeldagen met prachtige uitzichten en een diepe duik in jezelf! Klik hier voor alle info.

Into the Wild Finland

De sneeuw in! Zes dagen op avontuur in winters Lapland. Van 24 februari tot 2 maart 2024. Wandeltochten met sneeuwschoenen, houtvuur & sauna. Back to basic met natuurlijk ook ruimte voor jouw persoonlijke proces! Hier vind je alle info.

Contact
"

Je hebt interesse en dan?

Stap 1: We gaan kennismaken. Eerst telefonisch of via Zoom en waar nodig ook persoonlijk in Drenthe. Deze tocht doen we met een kleine groep vrouwen, maximaal acht deelnemers. Het is voor mij belangrijk te weten wie er mee gaan op dit avontuur. Ik maak dus heel graag kennis met je en dan kunnen we samen kijken of deze tocht wat voor je is.

Stap 2: Als we allebei een ja hebben, dan kunnen de voorbereidingen beginnen. Ik laat je weten hoe het verder gaat met de vluchten en natuurlijk krijg je voor vertrek informatie over wat je mee moet nemen. Daarna treffen we elkaar op de kennismakingsdag een paar weken voor vertrek.

Contact

Waarom zou je met mij op pad gaan?

Ik ben een creatief buitenmens met ruime ervaring als coach in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. De ene keer zacht, een andere keer juist confronterend en met pit.

Ik neem je buiten mee naar binnen. Ik help je met ontdekken waar je emoties vandaan komen, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je blokkeren. Zodat jij de flow van het leven opnieuw gaat voelen. Opnieuw ja! Die flow is al aanwezig in jou. Ze is alleen verstopt. En hoe meer je dit gaat doorzien, hoe meer jij kunt leven op een manier waar je gelukkig van wordt. 

Mensen die met me werkten zeggen o.a. dit:

Wat jou onderscheid van anderen is je oprechte voelbare liefde voor en verbondenheid met de natuur en daarmee het leven en alles wat daarin is. Voor mij opent dat iets, een natuurlijke ruimte waarin ik mag zijn. Ik voel bij jou geen verborgen agenda, oordeel, of onderstroom. Het voelt open en vrij.” Sylvia

Ik vond jouw begeleiding heel prettig. Ik vond dat je hele goede oefeningen toepaste en ik vond je een hele prettige, veilige en open houding hebben. Niks belerends of adviserend, nee, je zette echt mijzelf aan het werk, denken en voelen om tot mijn inzichten te komen.” Cindy

Katrien is een ervaren, open, liefdevolle, respectvolle coach die goed kan laveren tussen bieden wat er nodig is en tijd en ruimte nemen en geven.” Willemieke

Ik heb Katrien ervaren als heel veilig. Kon volledig mijzelf zijn, waardoor ik durfde te voelen wat er te voelen viel. Katrien sluit zo natuurlijk aan, stemt af, weet precies wanneer wel of niet iets te zeggen.” Tineke

Ik rondde in 2014 de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach af en werk sindsdien als coach in de natuur. Ik noem mezelf graag een creatieve avonturier. Ben gek op lange wandeltochten, wildkamperen en andere buitenavonturen. Mijn creativiteit is belangrijk voor me, een plek waarin ik tot rust kom door te haken, breien, tekenen en schilderen. 

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn de laatste vijftien jaar steeds meer deel van mijn leven geworden. Ik leer altijd, door middel van cursussen, trainingen en mijn eigen proces. Ik volg graag mijn hart en ben dan ook vaak in mooie avonturen gestapt. Zo woonde ik tien jaar in Ecuador waar mijn ondernemerschap begon in de vorm van hostels runnen en reizen organiseren.

Ons avontuur samen begint natuurlijk met kennismaken, ik ga graag dan ook graag met je in gesprek! Je kunt me altijd mailen voor een afspraak: info@katriendejong.nl of een appje sturen via: 06-52862479.

 

Katrien de Jong
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!