06-52862479 info@katriendejong.nl
Katrien de Jong

Into the Wild – Bezinningstochten

Voel jij het verlangen naar hele mooie buitenavonturen in combinatie met een diepe duik in je persoonlijke proces?

Houd je van wandelen en schuw jij je eigen persoonlijke processen niet?

Dan is dit voor jou!

Fijne buitenavonturen, in een kleine groep vrouwen naar Finland, La Gomera, Engeland, IJsland, Zweden en Portugal.

Tijdens deze tochten gaan we de verbinding aan. Met onszelf, met elkaar én met de waanzinnige natuur om ons heen.

Je bent van harte welkom!

Lees vooral verder over de mogelijkheden.

"

Wat zijn de volgende mogelijkheden?

Bezinningstocht South West Coast Path

Zes dagen lopen langs het bekende South West Coast. Van 12 tm. 19 mei 2024 (VOL, wachtlijst mogelijk).

Pittige tochten over de Engelse Moors, door diepe valleien en langs de zee.  Zes dagen op avontuur met jezelf. Lees hier verder.

Bezinningstocht La Gomera

Into the Wild - Jämtland- Zweden

Negen-daagse reis naar Jämtland, één van de mooiste wandelgebieden van Zweden. Van 7 tm 15 september 2024.

Een rondwandeling op de grens van Noorwegen en Zweden, met wildkamperen! Alle info vind je hier!

Bezinningstocht La Gomera

Bezinningstocht Portugal

Op avontuur naar Portugal! Trektocht van zes dagen langs een stuk van Rota Vincentina en het Fishermans trail. Van 10 tm 18 november 2024.

We lopen met een dagrugzak en slapen heerlijk in sfeervolle hotelletjes met eigen badkamer. Klik hier voor alle info.

Into the Wild Finland

De sneeuw in! Zes dagen op avontuur in winters Lapland. Van 23 februari tot 2 maart 2025. 

Wandeltochten met sneeuwschoenen, houtvuur & sauna. Back to basic met natuurlijk ook ruimte voor jouw persoonlijke proces! Hier vind je alle info.

Waar gaan deze tochten over? 

De Into the Wild tochten zijn stuk voor stuk bijzonder en zijn veel meer dan “gewone” vakantie. We reizen met een kleine groep vrouwen (max. zes deelnemers) naar prachtige plekken in de natuur en daar gaan we op avontuur. Zowel buiten in de natuur als in onszelf.

Dit doen we door een combinatie van fysieke inspanning door het wandelen én oefeningen in de groep, 1-op-1 gesprekken, werk in tweetallen. Er is geen strak opgezet programma, wel vraag ik je om mee te doen met een vraag/een intentie. Ik werk in het moment met wat er is, met wat zich aandient. En samen maken we de tocht. 

We lopen, zijn buiten en hebben dus ook te dealen met de omstandigheden die we onderweg tegenkomen. Deze tochten vragen om flexibiliteit, aanpassingsvermogen en de bereidheid om naar jezelf te kijken. En daar onderweg direct aandacht aan te kunnen geven. Ik zal je vragen om te delen, om in te brengen. Wat er in het moment ook mag zijn. En dat kan variëren van intense blijheid tot verdriet en boosheid en daarin kan alles.

Dus hoe meer jij bereid bent te openen, hoe meer je uit deze tochten kunt halen. Spannend? Ja zeker wel, dat vinden de meeste vrouwen ook die mee gaan. En als je die spanning voelt is dat juist een goed teken. Een teken dat je weer verder mag groeien, dat het tijd is om weer een nieuw stuk van jezelf onder ogen te komen, dat je weer nieuwe stappen mag gaan zetten in het leven. Een reis die wat mij betreft nooit klaar is. 

Ga je mee op avontuur? 

 

Wat levert deze tochten je op:

  • Diepe verbinding met jezelf, de rest van de groep en de prachtige natuur om je heen. 
  • Zelfvertrouwen, gevoel voor richting, je eigen kompas. 
  • Je gaat uit je hoofd, naar je lijf. Je krachtige, sterke lijf. 
  • Vastzittende patronen worden duidelijk. Je ziet waar je jezelf nog in de weg zit of tegenhoudt.
  • Opgaan in het moment. Volledig zijn in het nu. 
  • Verbinding met je vrije deel, je creativiteit, je oplossingsgerichte vermogen. 
  • Een fantastisch buitenervaringen, met een kleine groep gelijkgestemden. 

Waarom zou je met mij op pad gaan?

Ik ben een creatief buitenmens met ruime ervaring als coach in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. De ene keer zacht, een andere keer juist confronterend en met pit.

Ik neem je buiten mee naar binnen. Ik help je met ontdekken waar je emoties vandaan komen, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je blokkeren.

Jij gaat hierdoor de flow van het leven opnieuw voelen. Opnieuw ja! Die flow is al aanwezig in jou. De versie van jou die je graag wilt zijn die is er gewoon nog. Ze is alleen verstopt. En hoe meer je dit gaat doorzien, hoe meer jij kunt leven op een manier waar je gelukkig van wordt. 

Mensen die met me werkten zeggen o.a. dit:

Wat jou onderscheid van anderen is je oprechte voelbare liefde voor en verbondenheid met de natuur en daarmee het leven en alles wat daarin is. Voor mij opent dat iets, een natuurlijke ruimte waarin ik mag zijn. Ik voel bij jou geen verborgen agenda, oordeel, of onderstroom. Het voelt open en vrij.” Sylvia

De sessies met Katrien uitleggen? Onmogelijk. Ik noem het magie. Je onderbewustzijn bepaalt je traject en wat er tijdens een sessie naar voren mag komen. Katrien observeert en gidst en “is” er. Bij Katrien kun je jezelf zijn. Je mag praten, lachen, huilen, boos zijn en ook stiltes zijn welkom. Ze voelt alles haarfijn aan, weet precies de juiste vragen te stellen en wanneer wel of niet iets te zeggen, en doorziet de achtergrond van wat er speelt. Ze begrijpt je, loopt met je mee en helpt je, met de natuur als hulpmiddel, om weer dichter bij jezelf te komen en het pad te bewandelen wat goed is voor jou. Ze neemt je buiten mee naar binnen”. Natascha

Katrien is een ervaren, open, liefdevolle, respectvolle coach die goed kan laveren tussen bieden wat er nodig is en tijd en ruimte nemen en geven.” Willemieke

Katrien, je was ver weg genoeg om mijn eigen ruimte te laten zoeken, en zo nabij op de momenten dat ik het zó nodig had. Er was een heel natuurlijk gevoel van vertrouwen, alsof ik je al veel eerder had ontmoet. En je voelde feilloos wat ik nodig had.” Judith

Ik heb Katrien ervaren als heel veilig. Kon volledig mijzelf zijn, waardoor ik durfde te voelen wat er te voelen viel. Katrien sluit zo natuurlijk aan, stemt af, weet precies wanneer wel of niet iets te zeggen.” Tineke

In 2014 rondde ik de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach af en sindsdien werk ik als coach in de natuur en ben ik organisator van bezinningstochten. Ik ben gek op lange wandeltochten, wildkamperen en andere buitenavonturen. Verder is mijn creativiteit erg belangrijk voor me, een plek waarin ik tot rust kom door te haken, breien, tekenen en schilderen.

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn de laatste vijftien jaar steeds meer deel van mijn leven geworden. Ik leer altijd, door middel van cursussen, trainingen en mijn eigen proces. Ik volg graag mijn hart en ben dan ook vaak in mooie avonturen gestapt. Zo woonde ik tien jaar in Ecuador waar mijn ondernemerschap begon in de vorm van hostels runnen en reizen organiseren.

Ons avontuur samen begint natuurlijk met kennismaken, ik ga dan ook graag met je in gesprek! Je kunt me altijd mailen/appen voor een afspraak: info@katriendejong.nl/06-52862479

Katrien de Jong
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!