06-52862479 info@katriendejong.nl
La Gomera

Team

De afgelopen jaren zijn er veel vrouwen met me mee geweest op alle verschillende tochten die ik (Katrien) heb georganiseerd. Zwervend door bossen, bergen, langs de zee kwamen we samen tot diepgaande inzichten en verbinding. Veel deelnemers hebben me laten weten hoe het lopen door de natuur in combinatie met begeleiding hen uit heeft genodigd de tocht naar binnen te maken. 

Sinds het voorjaar van 2023 voel ik de wens om deze reizen voor meer mensen beschikbaar te maken. Om zo nog meer te kunnen delen hoe de natuur en het lopen ons kan helpen met onze eigen innerlijke processen. Vanuit deze wens ik heb besloten de samenwerking aan te gaan met twee andere coaches die niks liever doen dan buiten op de mooiste plekken hun liefde voor de natuur en hun kennis en passie voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling te delen.

Per tocht staat vermeld welke coach de reis zal begeleiden, dit doen we alle drie op onze eigen manier met als gemeenschappelijke factoren onze liefde voor de natuur, het bieden van ruimte aan alles wat er is en het werken met wat er nodig is. We hebben alle drie een rugzak met mooie werkvormen die ingezet worden wanneer dat kloppend voelt, ook afhankelijk van de omstandigheden die elke tocht weer anders zijn. 

 

Katrien de Jong

Ik ben een avontuurlijk buitenmens en ik geniet ontzettend van lange wandeltochten in de natuur. Inmiddels weet ik wat het diepe effect hiervan is op mijzelf en ook op de vele deelnemers die de afgelopen jaren met me meegingen op avontuur.

Ik houd van de stilte, de weidsheid, het openen naar en samenvallen met de natuur. Hierin kom ik thuis bij mezelf en die ervaring wil ik graag met je delen.

Met inmiddels 9 jaar ervaring als coach in de natuur en ruim 23 jaar als begeleider en organisator van (groeps)reizen ben je bij mij in veilige handen. Er zijn met alles wat er is komt terug in alle tochten die ik begeleid. Een veilige ruimte creëren buiten in de natuur voor alle emoties, gevoelens en gedachten die er langskomen. En de kracht van delen en samen kwetsbaar zijn.

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn de laatste vijftien jaar een groot deel van mijn leven geworden. Ik leer altijd, door middel van cursussen, trainingen en mijn eigen proces. 

Van harte welkom om buiten mee op avontuur te gaan naar binnen!

 

Anne Verbokkem-Oerlemans

Ik ben een avonturier en een liefhebber van het leven. Ik ben graag mensen nabij om te onderzoeken wat er verscholen ligt in de binnenwereld. Samen ontdekken waar het ook spannend is om ook stappen te zetten om dingen anders te doen.

Ik werk al ruim 20 jaar als coach, supervisor en trainer voor verschillende doelgroepen en opdrachtgevers. Ook leid ik coaches op met bijzondere aandacht voor hoe we onszelf als coach inzetten in de relatie en hoe we ons lichaam hier ook actief bij in kunnen zetten.

Bewegen is voor mij een levensbehoefte en in de natuur zijn is voor mij als zuurstof. Wandelend, bewegend verken ik samen met jou waar je voorbij ongemak eerlijke keuzes durft te maken en andere bewegingen wilt leren maken.

De reis in de bergen, wandelend door onbekend land brengt je dichtbij jezelf, bij anderen en bij je kern. Je bent van harte welkom!

Elise van Winden

Ik ben een mens van de aarde, de rivieren, de stenen en trek er graag met mensen op uit om de wereld te ontdekken. Zowel de buitenwereld, als onze eigen binnenwereld.

Het lopen zet van alles in beweging, maar brengt tegelijkertijd de stilte waarin we weer kunnen voelen wat we eigenlijk willen. Ik ga er graag met groepen op uit om die stilte op te zoeken. Maar ook om verhalen met elkaar te delen en de ruimte te bieden om, misschien wel voor het eerst of opnieuw, verlangens en twijfels uit te spreken.

Als kind kwam ik al veel buiten: vuur stoken, hout hakken, kamperen, sneeuwpoppen bouwen, en hier voel ik mij nog steeds thuis.

Ook zie ik aan anderen hoe het buiten-zijn zo dicht ligt bij ons mens-zijn en hoe fijn het is om ‘de rest’ even ‘de rest’ te laten. Van daaruit ben ik coaching in de buitenlucht gaan geven. Al 14 jaar neem ik mensen mee naar buiten, en sinds 4 jaar ook als natuurcoach en voice dialogue facilitator. Naast 1-op-1 coach werk ik ook als reisbegeleider en begeleid ik verschillende andere natuurondenemers in hun bedrijf. 

Ik kijk er naar uit met je de wereld in te stappen.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!