06-52862479 info@katriendejong.nl

Het was zulk mooi weer vandaag dat ik besloot lekker naar buiten te gaan voor mijn blog, in plaats van binnen te schrijven. Een spontane Vlog dus vanuit het bos in Drenthe.

Wat ik niet noemde in het filmpje is dat ik afgelopen week een prachtige groep mensen heb mogelijk begeleiden in mijn rol als assistent mentor bij het Atma Instituut. Wat een fantastisch mooie week, vol verbinding, kwetsbaarheid, ontroering en moed. Dank jullie wel allemaal!

Onder het filmpje vind je de links naar de activiteiten van de komende tijd, zowel van mij als van de mensen die ik noem.

httpss://www.youtube.com/watch?v=mLWuqSuLmc4

Nog even ter overzicht:

24 september: dagje Amsterdam. Wil je kennismaken, vragen stellen of bijkletsen? Laat het me weten. Je kunt me vinden in de buurt van het Vondelpark.

7 oktober: start van een nieuwe sapkuur online die ik net heb afgerond, zeker een aanrader! Check de site van Hetty Kerssies voor meer info: www.hettykerssies.nl.

8 oktober: mooie inspiratiedag voor coaches. In samenwerking met Janneke van Gerwen van Zonnejans. Meer info vind je hier.

12 oktober: 6 daagse intensive retraite bij Zijn en Worden in Orvelte. Voor meer informatie zie de site: www.zijnenworden.nl.

25 oktober: Informatiedag over de Ecuador reis die vertrekt in januari 2016. Heb jij interesse in dit avontuur? Kom dan een dag naar Drenthe en krijg alle informatie die je nodig hebt. Hier vind je meer informatie.

30 oktober: Loslaat weekend in Drenthe. Drie dagen genieten van de herfst in eigen land. Uitgebreide informatie volgt snel!