06-52862479 info@katriendejong.nl

Walk of Wisdom

Heb je behoefte aan een dosis magic? Nieuwe inzichten vanuit de natuur? Contact met je eigen diepste wijsheid?

Tijdens de Walk of Wisdom breng ik je in contact met diepe natuurwijsheid. En hiermee de wijsheid in jezelf. We werken in het moment, gebruiken de symboliek van alles wat we zien, voelen en horen. Ik leer je luisteren naar de natuur en naar je eigen lijf. Het volgen van je eigen nieuwsgierigheid en voelen waar je dat brengt. Het ontdekken van blokkades en ervaren hoe je lijf daar op reageert en mee omgaat. Afstemmen op je gevoel en intuitie en ontdekken wat er dan ontstaat.

De natuur als je speelveld. Ik laat je zien hoe het werkt én hoe jij dit zelf kunt doen tijdens je volgende wandeling!

Hoe werkt het? 

Je laat me weten dat je belangstelling hebt en samen prikken we een datum. We ontmoeten elkaar buiten in de natuur op een vooraf afgesproken plek in Zuidwest Drenthe en gaan drie uur samen op pad. Soms lopen we ver, soms hebben we maar een hele kleine afstand nodig. We laten ons leiden door wat we tegenkomen en de trailmagic onderweg. Dus we lopen route die vooraf is bedacht. 

Tijdens de Walk of Wisdom begeleid ik je al wandelend buiten in de natuur. Ik loop naast je. Als gids, als ruimtehouder. Alles mag er zijn en alles om ons heen doet mee. 

Praktische informatie: 

Prijs Walk of Wisdom:

€180,00 BTW vrij.  


Inclusief:

  • Twee uur zwerven door de natuur
  • Individuele begeleiding
  • Warme thee voor onderweg

Wist je dat? 

  • het vaak mogelijk is deze wandelingen te bekostigen uit het persoonlijke budget van je werkgever? Als loopbaanontwikkeling of burn-out preventie?
  • en als ondernemer kun je uiteraard de kosten zakelijk aftrekken. 

 

Wil je mee? Volg dan de onderstaande link en vul bij het betaalformulier het juiste bedrag in (€245,00). En bij opmerkingen je naam, e-mailadres en voorkeursdatum. Je hoort dan zo snel mogelijk van me. 

Heb je vragen? Mail of bel me: 06-52862479 | info@katriendejong.nl

 

Ik zou iedereen aanraden om voor coaching in de natuur te gaan. En dan vooral om dat bij Katrien te doen. Ik vond het heerlijk om even uit de stad te zijn en de stilte op te zoeken in Drenthe. Je rijdt letterlijk een eind(-je) weg en kunt daardoor even uitblazen voordat je in gesprek gaat met Katrien. Dit is al een investering op zich, omdat het reizen je de tijd geeft om rustig na te denken over wat je  precies wilt bereiken met de coaching en ook om de drukte van de afgelopen weken opzij te zetten en helemaal ontspannen het gesprek te beginnen. Ook na het gesprek is het heel fijn om nog tijd voor jezelf te hebben. Even lekker ergens iets eten en het gesprek nog eens door je heen laten gaan.

Ik vind Katrien een hele fijne persoonlijkheid. Zij luistert goed naar waar je aan wilt werken en met het stellen van de juiste vragen en het doen van oefeningen in de natuur, bereik je wat je wilt bereiken. Na drie gesprekken is mijn situatie helderder geworden en heb ik knopen doorgehakt. Had ik dit in mijn eentje gedaan, dan had dit alles véél langer geduurd. Nu kan ik verder.” (Olga, Amsterdam,).

“Katrien verstaat de kunst om er nadrukkelijk te zijn, op de juiste momenten onzichtbaar te zijn en dan ook weer op precies het juiste moment, die hand op mn rug te leggen als troost en steun. Het is ongelooflijk hoe ze dat aanvoelt. Ze is een intelligent prachtig “oer”mens, zuiver in denken, met een warm en begripvol hart. Heb vaak gedacht “met Katrien wil ik wel om de aarde heen wandelen” denk dat ik dan nog niet uitgepraat ben en nog steeds feedback krijg en het soms ook kan geven haha.” Jan, Enschede.

Gedicht geschreven direct na de wandeling.

Bestemming
Wat is de zin, wat is de zin van mijn bestaan?
Ik zit erin, ik zit erin, maar welke kant op gaan?
Links, of rechts, of toch rechtdoor,
naar achter of naar voor?

Ik haal diep adem en ontspan,
en dan, en dan, en dan……
Dan luister ik naar m’n gevoel, het bonzen van m’n hart
En start

Tís net het spel van warm en koud
De richting kiezen, goed of fout?
Even checken, even terug
Ik neem de tijd, ga niet te vlug

En als ik het geluid steeds volg,
van’t kloppen van mijn hart
Dan komt de stroom, dan komt de koers
Hoef ik niet terug naar start

Dan wordt ik wie ik worden mag
Die ik ten diepste ken
Waaraan alles al ten grondslag lag
Diegene die ik ben

Elma

De wandeling met Katrien was voor mij een bijzondere maar vooral ”natuurlijke” ervaring. Katrien bood mij een luisterend oor, maar nog belangrijker: liet mij contact maken met mijn ”innerlijke” ik. Door mijn zintuigen te prikkelen, zien, horen en voelen was de wandeling voor mij niet alleen een moment van bezinning, maar ook een moment van verwondering en bewondering. Katrien sloot daar heel mooi op aan door haar manier van vragen stellen, samen de stilte op te zoeken, maar ook door de natuur te gebruiken als metafoor. ” Huib

Waarom ga je met mij op avontuur?

Waarom zou je met mij op pad gaan?

Ik ben een creatief buitenmens met ruime ervaring als coach in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. De ene keer zacht, een andere keer juist confronterend en met pit.

Ik neem je buiten mee naar binnen. Ik help je met ontdekken waar je emoties vandaan komen, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je blokkeren.

Jij gaat hierdoor de flow van het leven opnieuw voelen. Opnieuw ja! Die flow is al aanwezig in jou. De versie van jou die je graag wilt zijn die is er gewoon nog. Ze is alleen verstopt. En hoe meer je dit gaat doorzien, hoe meer jij kunt leven op een manier waar je gelukkig van wordt. 

Mensen die met me werkten zeggen o.a. dit:

"Wat jou onderscheid van anderen is je oprechte voelbare liefde voor en verbondenheid met de natuur en daarmee het leven en alles wat daarin is. Voor mij opent dat iets, een natuurlijke ruimte waarin ik mag zijn. Ik voel bij jou geen verborgen agenda, oordeel, of onderstroom. Het voelt open en vrij." Sylvia

"De sessies met Katrien uitleggen? Onmogelijk. Ik noem het magie. Je onderbewustzijn bepaalt je traject en wat er tijdens een sessie naar voren mag komen. Katrien observeert en gidst en “is” er. Bij Katrien kun je jezelf zijn. Je mag praten, lachen, huilen, boos zijn en ook stiltes zijn welkom. Ze voelt alles haarfijn aan, weet precies de juiste vragen te stellen en wanneer wel of niet iets te zeggen, en doorziet de achtergrond van wat er speelt. Ze begrijpt je, loopt met je mee en helpt je, met de natuur als hulpmiddel, om weer dichter bij jezelf te komen en het pad te bewandelen wat goed is voor jou. Ze neemt je buiten mee naar binnen”. Natascha

"Katrien is een ervaren, open, liefdevolle, respectvolle coach die goed kan laveren tussen bieden wat er nodig is en tijd en ruimte nemen en geven." Willemieke

"Katrien, je was ver weg genoeg om mijn eigen ruimte te laten zoeken, en zo nabij op de momenten dat ik het zó nodig had. Er was een heel natuurlijk gevoel van vertrouwen, alsof ik je al veel eerder had ontmoet. En je voelde feilloos wat ik nodig had." Judith

"Ik heb Katrien ervaren als heel veilig. Kon volledig mijzelf zijn, waardoor ik durfde te voelen wat er te voelen viel. Katrien sluit zo natuurlijk aan, stemt af, weet precies wanneer wel of niet iets te zeggen." Tineke

In 2014 rondde ik de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach af en sindsdien werk ik als coach in de natuur en ben ik organisator van bezinningstochten. Ik ben gek op lange wandeltochten, wildkamperen en andere buitenavonturen. Verder is mijn creativiteit erg belangrijk voor me, een plek waarin ik tot rust kom door te haken, breien, tekenen en schilderen.

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn de laatste vijftien jaar steeds meer deel van mijn leven geworden. Ik leer altijd, door middel van cursussen, trainingen en mijn eigen proces. Ik volg graag mijn hart en ben dan ook vaak in mooie avonturen gestapt. Zo woonde ik tien jaar in Ecuador waar mijn ondernemerschap begon in de vorm van hostels runnen en reizen organiseren.

Ons avontuur samen begint natuurlijk met kennismaken, ik ga dan ook graag met je in gesprek! Je kunt me altijd mailen/appen voor een afspraak: info@katriendejong.nl/06-52862479

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!