06-52862479 info@katriendejong.nl

Creativiteit

Naast het coachen, reizen en websites ontwerpen vind ik het heerlijk om te creëren. Mijn eigen creativiteit is iets wat altijd bij me is, waar ik altijd op terug kan vallen en waar ik volledig in op kan gaan. En vanuit dat besef werd het langzaam tijd om hier meer mee te gaan doen en hier ook meer tijd aan te besteden.

Een van mijn dromen was altijd het openen van een leuk winkeltje met allemaal fijne spulletjes. Mooie boekjes, kaarten, papier, wol, etc. En dus heb ik die plek voor nu hier gemaakt via Etsy. Langzaam zal deze winkel gevuld gaan worden met eigen creaties.

Hiernaast kun je ook creative consulten bij me boeken. Als je zelf wel een creatieve boost kunt gebruiken. Als je wilt ontdekken wat er uit je komt als je weer contact maakt met je creatieve stroom. Wie weet open jij dan ook je eigen winkel!

Maak je al je eigen creaties en zou je deze graag in de wereld willen zetten? Dan kan ik je begeleiden met een nieuwe website en alle in’s & out’s over social media en verschillende verkoopkanalen. Voor meer informatie, neem contact met me op!

 

Notitieboekjes | Telefoonhoesjes | Kussens | Tassen

En nog veel meer andere leuke dingen! Deze producten vind je in mijn society6 shop. Een site waar je allemaal producten kunt kopen van mensen zoals ik die het leuk vinden om hun creativiteit om te zetten in leuke spullen. Hieronder een voorproefje, alle mogelijke producten en mijn laatste designs vind je hier: httpss://society6.com/katriendejong

Telefoonhoesje - Katrien de Jong
Kaartje - Katrien de Jong
Art Print - Katrien de Jong
Laptophoes - Katrien de Jong
Tas - Katrien de Jong
Klok - Katrien de Jong
Notitieboekje - Katrien de Jong
Kussen - Katrien de Jong

Digital prints

In mijn Etsy shop vind je mooie prints die je zelf thuis kunt printen of laten afdrukken. Allemaal A4 formaat, dus past zo in een lijstje. Leuk om weg te geven als origineel cadeautje, te printen en versturen als kaartje of om zelf aan de muur te hangen. Voor alle prints zie ook mijn Etsy Shop: httpss://www.etsy.com/shop/designbykatrien

Digital art print - Katrien de Jong
Digital art print - Katrien de Jong
Digital art print - Katrien de Jong
Digital art print - Katrien de Jong

Digital paper packs

Te gebruiken voor website achtergrond, leuke plaatjes, scrapbooking, vouwen, achtergrond van je blog, in fotolijstjes aan de muur en nog veel meer leuke dingen! Dus houd je ook van mooi papier, dan kun je hier de designs kopen en direct downloaden en printen.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!