06-52862479 info@katriendejong.nl

Hike the Dingle Way

Ga mee op avontuur met jezelf naar Ierland!

Deze 8 daagse reis naar Ierland combineert het wandelen van een van de mooiste wandeltochten ter wereld met coaching buiten in de natuur. We reizen met een kleine groep tot maximaal acht personen naar Ierland. Waar we zes dagen gaan wandelen langs de Dingle Way, een 6 daagse wandeltocht op het schiereiland Dingle. De tocht neemt ons mee door een wild landschap met prachtige kliffen, heide, mooie stranden en gezellige dorpjes.Ieder neemt zijn eigen intentie en vraag mee voor deze reis en tijdens en er is onderweg ruimte voor verschillende oefeningen. We maken gebruik van de stilte, de ruimte en de prachtige natuur om ons heen. Afgewisseld met verschillende coaching methodes en mindfulness oefeningen.

Deze reis is een combinatie van wandelen, genieten van de lokale natuur en cultuur en en bezig zijn met vragen die er op dit moment spelen in je leven. De coaching activiteiten staan niet vast omdat dit volledig afhankelijk is het proces van één ieder, de routes en mogelijkheden die de natuur ons onderweg biedt. Wel kun je er vanuit gaan dat we dagelijks verschillende oefeningen doen met de groep of in tweetallen. Ook is er ruimte tijdens de wandelingen of in de middagen na aankomst voor individuele gesprekken.

Neem ook even afstand van je dagelijks leven en kom mee op avontuur!

Vertrekdata 2017

9 september 2017

Katrien de Jong - Ecuador rondreis
Katrien de Jong - Ecuador rondreis
Katrien de Jong - Ecuador rondreis
Katrien de Jong - Ecuador rondreis

Voor wie is deze wandeltocht in Ierland bedoelt?

Avontuurlijke, moedige vrouwen en mannen die er klaar voor zijn om hun hart te volgen. En houden van wandelen! Deze reis is er voor jou als je weer verbinding wilt met jezelf, de natuur en anderen om je heen. Als je je emoties, lijf en ziel weer wilt voelen. Als je er klaar voor bent om te kiezen voor vertrouwen in plaats van angst.

Laat de controle los en gun jezelf dit avontuur! Zodat ook jij weer vol vertrouwen en met flow je eigen pad kunt lopen.

 

Waarom zou je dit doen met mij?

Ruim twintig jaar werkervaring met reizen, als reisbegeleider en reisorganisator.
Al jaren regel, organiseer en begeleid ik reizen naar Ecuador en inmiddels ook naar andere prachtige plekken op de wereld. En de laatste jaren ook in combinatie met coaching en bewustwording. Vanuit mijn praktische werkervaring zorg ik ervoor dat je reis goed geregeld is. En vanuit mijn intuïtie, vanuit vertrouwen, met achtergrond als Outdoor Life Coach begeleid ik je in de natuur op weg naar je eigen antwoorden.

Katrien de Jong - Ecuador rondreisWerkzaam en opgeleid als Outdoor Life Coach.
En een schat aan ervaring door veel verschillende workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

En het belangrijkste van allemaal. Ik weet hoe het voelt.
Ik ben dit avontuur zelf aangegaan en doe dit nog steeds. Elke dag. Ik snap hoe moeilijk het is om stil te zijn. Ik begrijp je twijfels en angsten. Ik weet hoe het is om stoer kunt zijn van buiten, terwijl je tranen vast kunnen zitten van binnen.

En hoe ontzettende frusterend en lastig het is om geduldig te zijn. Om te ervaren hoe het is als er dingen niet gebeuren zoals jij het graag wilt. Om vertrouwen te krijgen in de flow van het leven, in jezelf. De overtuigingen waar je overheen moet stappen om écht voor jezelf te kiezen, stil te worden en te luisteren naar je eigen creativiteit.

Ik weet hoe het voelt om weer in contact te zijn met de natuur en al haar wijsheid. En hoe moeilijk en heerlijk het is om in verbinding te zijn met de mensen die je liefhebt.

Vanuit mijn liefde voor het reizen, wandelen en persoonlijke ontwikkeling ben ik deze reizen gaan organiseren. Reizen die je de mogelijkheid bieden even samen te lopen en te ontdekken hoe de natuur, het wandelen en begeleiding je kunnen helpen met de antwoorden op de vragen in je leven.

 

Praktische gegevens

Vertrekdata:  9 september 2017
Duur van de reis:  8 dagen
Prijs 2017: €1295,00 euro exclusief vliegtickets naar Dublin en vervoer naar Tralee. (Tickets vanaf 150,00 euro). Prijzen zijn gebaseerd op het delen van een twee of drie-persoonskamer. Wil  je liever een eigen kamer, dan is de toeslag €210,00.
Aantal personen: maximaal 8.
Betaling: 
na je aanmelding ontvang je van mij een reserverings/intake formulier en hebben we telefonisch contact. Om je reservering definitief te maken doe je aanbetaling van 250 euro. Twee maanden voor vertrek betaal je de rest van de factuur.
Annulering: tot 60 dagen voor vertrek betaal je alleen het aanbetaalde bedrag. Binnen 60 dagen voor vertrek zijn de annuleringskosten het volledige bedrag. Dit in verband met de dan reeds bevestigde reserveringen. Het is dus aan te raden zelf een annuleringsverzekering af te sluiten!

Inclusief:

 • 7 x Overnachting in B&B’s en kleine hotels.
 • 7 x Ontbijt.
 • Bagagevervoer (1 tas van max. 15 kg per persoon).
 • Taxi transfer op dag 8 van Cloghane naar Tralee.
 • Begeleiding en (individuele)  coaching tijdens de gehele reis.
 • Kennismakingsbijeenkomst voor vertrek.
 • BTW
 • Telefoon/Skype evaluatiegesprek een maand na terugkomst.

Niet inclusief:

 • Reisverzekering.
 • Heen– en terugreis naar/vanuit Tralee.
 • Lunch & Diner.
 • Snacks & Drankjes.
 • Persoonlijke uitrusting.
 • Overige taxi transfers & openbaar vervoer.

Hieronder vind je het complete reisoverzicht:


Dag 1
: Aankomst in Tralee.
We reizen per vliegtuig naar Dublin en vanaf hier nemen we de trein of bus naar Tralee. Het startpunt van onze wandeltocht, de Dingle Way. Afhankelijk van onze aankomsttijd kunnen we vanmiddag het stadje verkennen en een leuk restaurant uitzoeken om kennis te maken met de Ierse gastvrijheid. Overnachting: Tralee

Dag 2: Wandel naar Camp
Na een lekker ontbijtje starten we onze wandeltocht langs het kanaal. We passeren de grootste werkende windmolen op de Britse eilanden, ’Blennerville Windmill’. De route loopt vervolgens door een groot heidegebied en een moerasland. We kunnen het unieke uitzicht over Tralee en de berg Brandon in het westen bewonderen, wanneer we de rivier Finglas oversteken. Vervolgens dalen we af en bereiken we het gezellige dorpje Camp.

Wandeling: 18 km (stijgen/dalen: ± 200 m), overnachting: Camp.

Dag 3: Wandel naar Annascaul
We nemen de Ierse natuur in ons op terwijl we vandaag wandelen door heidevelden en akkers. Langzaam maar zeker klimmen we uit het dal tot aan de Caherconree berg (835 m). Vervolgens dalen we af en kunnen we genieten van de prachtige uitzichten. We nemen de tijd wanneer we het natuurgebied ‘Inch’ bereikten en maken een stop bij het ongerepte zandstrand van ‘Inch Beach’.

Wandeling: 17 km (stijgen/dalen: ± 270 m), overnachting: Annascaul.

Dag 4: Wandel naar Dingle
Vandaag wandelen we over kronkelende landwegen en kunnen ons verheugen op een prachtig uitzicht over het schiereiland Iveragh. We passeren ‘Minard Castle’, een kasteel dat gelegen is in een zanderige baai en dat gedeeltelijk verwoest werd in 1650. Vervolgens lopen we landinwaarts over rustige wegen naar het charmante Lispole, een goede plek voor een lunch. En tot slot wandelen we de ‘Connor Pass’ naar Dingle, een stadje vol muziek, cultuur en zeevruchten.

Wandeling: 19 km (stijgen/dalen: ± 340 m), overnachting: Dingle.

Dag 5: Wandel naar Dunquin
We volgen onze route naar het westen en bereiken de gouden zandstranden van ‘Ventry Harbour’. Hier kunnen we onze voeten in het turquoise water wandelen voordat we verder wandelen. Onderweg passeren we eeuwenoude historische forten en bereiken de middeleeuwse straatjes van Slea Head. Het uitzicht op de Atlantische Oceaan en de Blasket eilanden voor de kust is adembenemend. Al snel komen we aan in Dunquin, waar ook het informatiecentrum over de geheimzinnige eilanden zich bevindt.

Wandeling: 20 km (stijgen/dalen: ± 370 m), overnachting: Dunquin

Dag 6: Wandel naar Feohanagh
Vandaag staat er een prachtige wandeltocht op het programma. We lopen langs de kust met onvergetelijke uitzichten op de wilde Atlantische oceaan en de ongerepte stranden. We vervolgen onze wandeling naar Feohanagh en komen langs de iconische ‘Three Sisters’, drie kliffen naast elkaar in de buurt van Ballyferriter. In dit gebied is een gedeelte van de Star Wars film ‘The Force Awakens’ is opgenomen.

Wandeling: 22 km (stijgen/dalen: 100 m), overnachting: omgeving Feohanagh.

Dag 7: Wandel naar Cloghane
De laatste wandeldag op het meest afgelegen, meest dramatische en ook het pittigste gedeelte van de Dingle Way. We beklimmen de Brandon, een van de hoogste bergen van Ierland, en genieten van een combinatie van geschiedenis en adembenemende natuur.

Wandeling: 25 km (stijgen/dalen: 650 m), overnachting: Cloghane.

Dag 8: Terugreis
Onze laatste dag in Ierland. Na het ontbijt worden we opgehaald en teruggebracht naar Traleer vanaf waar we met de bus of trein terugreizen naar Dublin.

Reisomschrijving en foto credits met dank aan www.macsadventure.nl, met wie ik samenwerk om deze reis te organiseren.
“De reis met Katrien was voor mij een hele inspirerende en avontuurlijke ervaring die mijn leven heeft verrijkt. Onder de fijne begeleiding van Katrien heb ik intens kunnen genieten van een bijzondere tijd voor mezelf, samen met een bijzondere groep mensen in een prachtige omgeving.”
Hans Nijboer

“Geweldige reis gehad. Ik heb niet alleen het land en de cultuur leren kennen, maar ook mezelf beter leren kennen. Met deze inzichten kan ik mezelf weer verder ontwikkelen. Katrien is niet alleen een goede reisleider die het land door en door kent, maar ook een goede coach en een aangenaam reisgezelschap. Ik hoop dat er meer nederlandse reisleiders zijn die je zo goed kunnen begeleiden in andere spirituele landen/werelddelen. “
André Kemper

“Ik ben zeer te spreken over de reis. Ik vond het ook leuk dat daar wat meer andere mensen verbleven, het even een ander sfeertje gaf. Het in de natuur zijn was overweldigend! Alles is voorbij gekomen. Vreugde, verdriet, verbazing, irritatie, dankbaarheid, liefde, geluk, pech, mezelf! Jij was onze steun en toeverlaat, heerlijk je kennis, je regelcapaciteit, je warmte, je liefde, je vertrouwen! Je deed me goed!!! Kortom niets dan lof en bewondering voor het aangaan van deze droom!”
Inge Janssens

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!