06-52862479 info@katriendejong.nl

Coaching

Individuele coaching in de natuur

Voor bedrijven en organisaties is het natuurlijk ook mogelijk individuele coaching trajecten te regelen voor medewerkers. Trajecten worden altijd in overleg en op maat afgestemd en vinden altijd buiten in de natuur plaats. Dit kan in Drenthe, maar is ook mogelijk op een lokatie dichterbij de werkplek. Trajecten bestaan vaak uit drie tot zes dagdelen waardoor er écht even tijd en ruimte is om dieper op de vraag in te gaan. 

Mogelijkheden individuele coaching

 

Proeverij
Tijdens een proeverij worden medewerkers de mogelijkheid geboden om mee te gaan op wandelconsult van ongeveer anderhalf uur. Tijdens dit gesprek wat plaatsvindt in de natuur zo dicht mogelijk bij kantoor is er ruimte en aandacht voor de medewerker. En de mogelijkheid om te praten over situaties die op dit moment spelen in het werk of leven. Het is een moment voor de medewerker om uit de dagelijkse kantoorwerkzaamheden te stappen en te checken hoe het nu écht gaat. Even buiten de diepte in, met aandacht en contact. Soms is deze wandeling voldoende om weer in beweging te komen. Soms blijkt uit het gesprek dat een vervolg traject nodig is. In ieder geval is het een laagdrempelige manier om het gesprek aan te gaan en eventuele grotere problemen te voorkomen. 

Individuele coaching trajecten
Trajecten buiten in de natuur kunnen in verschillende vormen plaatsvinden. Het is mogelijk om een aantal dagdelen mee de natuur in te gaan, maar zeker ook om te kiezen voor een dag struinen door het bos. Weg van de dagelijkse werkzaamheden, kop in de wind, hoofd in de zon. Stilte, rust, ruimte. En het belangrijkste aandacht en tijd nemen voor jezelf. Zeer geschikt in het geval van burn-out klachten, maar ook problemen in de privé-sfeer en loopbaanvragen. Uiteraard is het mogelijk om een traject van een aantal maanden vorm te geven.

Natuur- en wandelcoaching voor leidinggevenden.
Wil je als leidinggevende vaker naar buiten met je medewerkers? Even echt weg van kantoor en op een andere manier contact maken tijdens bijvoorbeeld het functioneringsgesprek? Ga dan eens mee struinen in de natuur. Ik leer je diverse simpele methodes waardoor je al wandelend het gesprek met je medewerkers op een andere, verassende manier kunt aangaan.

Met wie ga je op pad?

Met mij. Katrien de Jong. Outdoor Life Coach en organisator van bezinningsreizen. Na tien jaar wonen en werken in Ecuador nu met beide voeten op de grond in Drenthe. Als coach houd ik van humor, ben ik helder, en sta met beide voeten op de grond. Ik sta stevig naast je in alles wat er voorbij komt.

Ik beloof je dat je na een dag buiten met mij ontspannen, zekerder, met nieuwe inzichten en een heldere, frisse blik weer naar huis gaat. Laat mij je helpen zelf weer leiding te nemen over je leven en kom mee op pad in de natuur!

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!