06-52862479 info@katriendejong.nl
Into the Wild - Katrien de Jong

Into the Unknown

Op avontuur in het onbekende. Twee dagen op pad in de natuur zonder vooraf te weten hoelang, waar, wat en hoe.

Voor buitenvrouwen die fit zijn, hun grenzen willen voelen en openstaan voor verrassingen. 

Je bent bereid in een avontuur te stappen zonder de details te weten. Te onderzoeken wat dat doet met je hoofd. Hoe ga jij om met het onbekende? Met fysieke uitdaging en ongemakken? 

Je bent in staat flinke wandelingen te lopen en je bent niet bang om vies te worden of in het bos te plassen. En het allerbelangrijkste je hebt zin in een uitdaging, iets nieuws, iets onbekends, iets spannends. Je wilt voelen dat je leeft, voelen wat je lijf kan. En je bent bereid in je eigen spiegel te kijken. 

Wil je dit allemaal? 

Lees dan hieronder verder voor alle informatie!

Into the Wild - Schier

Sylvia ging mee Into the Wild en zei er het volgende van: 

“De expeditie heeft mij weer laten voelen waar het leven voor mij over gaat en heeft mij laten voelen dat ik leef. Het was eenvoud, licht, plezier, spelen, mooie gesprekken, kracht, vuur, energie, natuur, aarde, vrijheid, verbondenheid, warmte, en dat allemaal in 31 uur. Trail magic, supergaaf!” 

Wat doet een Into the Wild tocht met je?

Deze tochten zetten je op scherp in de positieve zin.

Je krijgt een avontuur, je krijgt uitdaging, je krijgt een kijkje tussen je oren. Je bent buiten, weg van alles, zonder telefoon.

Je ontdekt je fysieke grens én je krijgt lucht en ruimte in je hoofd. Al met al leer jezelf op een andere manier kennen, komt er meer bewustwording en ontdek je wat volgende stappen zijn voor je. 

Into the Wild Drenthe - Katrien de Jong

Annet was mee naar La Gomera in Drenthe:

Met Katrien op reis gaan betekent mooie plekken ontdekken, in de natuur en in jezelf. Het wandelen en het avontuur aangaan vervlecht ze op een heel natuurlijke en authentieke manier naar het leven en jouw innerlijke groei. Haar aanpak is avontuurlijk en verantwoord. Met humor en scherpte. Met aandacht en ruimte. En zo ontstaat er een magische week!” Annet

Wat gaan we doen?

Daar kan ik kort over zijn, het is een verrassing! En daar gaat het juist om. Durf je in een onbekend avontuur te stappen? 

Wat ik je wel kan zeggen is het volgende:

We gaan naar buiten met een rugzak om, je draagt je eigen uitrusting. Tent, slaapzak, matje, etc. We gaan lopen. Hoe, wat, waar, hoe ver, dat weet je vooraf niet. Een paar dagen voor vertrek krijg je van je ons je bestemming gemaild, die is ergens in Nederland. En natuurlijk hebben we vooraf een intakegesprek om te kijken of deze tocht geschikt voor je is. Verder ga je op pad met een groep van maximaal 8 deelnemers. Women only. De begeleiding is in handen van mij (Katrien) en Sylvia. 

Verder ga ik je niet te veel vertellen. Je weet zelf wel of dit iets voor je is. Als je een glimlach krijgt bij het lezen van deze tekst, lees dan vooral verder. Je weet het diep van binnen wel. Of je hier zin in hebt. In dit heerlijke, toffe, spannende avontuur met tien andere buitenvrouwen.

Into the Wild - Katrien de Jong

Jenneke ging mee op avontuur en zei:

De Into the Wild tocht op Schiermonnikoog geeft je de kans om uit de razende trein van alledag te stappen en op het station van je “eigen-ik” te ontdekken wat er is: in de natuur, in je eigen lijf, in het hier en nu! Alles wat je zoekt zit al in jezelf. Katrien en Sylvia helpen je op weg, maar je moet wel op je eigen benen durven vertrouwen! Het smaakt naar meer…”

Data en prijzen Into the Unknown

29/30 juni 2023 

Prijs: €395,00

Inclusief: telefonisch kennismakingsgesprek, 21% BTW, één overnachting, alle begeleiding en je maaltijden. Max acht deelnemers. 

Belangrijke info!

  • Tijdens deze tochten gaan we kamperen. Je hebt volledige uitrusting nodig zoals je rugzak, slaapzak, matje, etc. 
  • De paklijst met spullen die je mee moet nemen krijg je via de mail.
  • Tijdens deze tochten gaan we een fysieke uitdaging aan in meerdere vormen. Alleen geschikt dus als je goed in je lijf zit, geen klachten hebt die het lopen belemmeren en flinke afstanden kunt lopen.
  • Maaltijden krijg je van ons. Eten wat de pot schaft. Vegetarisch kan uiteraard. 
  • De tochten zijn bedoeld voor vrouwen die houden van buiten, van vies worden, van regen en wind. Van voelen dat je leeft. En je bent bereid om in je eigen spiegel te kijken. 
  • De locatie waar je verwacht wordt bevindt zich in Nederland en die hoor je de dag voor vertrek. Om het spannend te houden :).
  • De eerste dag word je om 09:00 verwacht en op dag 2 ronden we rond 17:00 weer af.

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Ingrid was mee naar Schiermonnikoog:

““Ik heb de Into the Wild experience als heel bijzonder ervaren. Het buiten zijn, de fysieke inspanning, de oefeningen en de groep met fijne vrouwen hebben mij veel energie gegeven. De zichtbare en onzichtbare begeleiding van Katrien voelt veilig en heb ik als erg doeltreffend ervaren. Ik heb in de twee dagen zoveel over mezelf en over mijn drijfveren geleerd. Ik gun deze ervaring aan iedereen die er aan toe is.”

Waarom zou je met mij op pad gaan?

Ik ben een creatief buitenmens met ruime ervaring als coach in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. De ene keer zacht, een andere keer juist confronterend en met pit.

Ik neem je buiten mee naar binnen. Ik help je met ontdekken waar je emoties vandaan komen, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je blokkeren.

Jij gaat hierdoor de flow van het leven opnieuw voelen. Opnieuw ja! Die flow is al aanwezig in jou. De versie van jou die je graag wilt zijn die is er gewoon nog. Ze is alleen verstopt. En hoe meer je dit gaat doorzien, hoe meer jij kunt leven op een manier waar je gelukkig van wordt. 

Mensen die met me werkten zeggen o.a. dit:

"Wat jou onderscheid van anderen is je oprechte voelbare liefde voor en verbondenheid met de natuur en daarmee het leven en alles wat daarin is. Ik voel bij jou geen verborgen agenda, oordeel, of onderstroom. Het voelt open en vrij." Sylvia

Bij Katrien kun je jezelf zijn. Je mag praten, lachen, huilen, boos zijn en ook stiltes zijn welkom. Ze begrijpt je, loopt met je mee en helpt je, met de natuur als hulpmiddel” Natascha

“Ik gun alle vrouwen in mijn leven wandelingen met Katrien.” Cindi

In 2014 rondde ik de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach af en sindsdien werk ik als coach in de natuur en ben ik organisator van bezinningstochten in binnen- en buitenland. Ik ben gek op lange wandeltochten, wildkamperen en andere buitenavonturen. Verder is mijn creativiteit erg belangrijk voor me, een plek waarin ik tot rust kom door te haken, schrijven en tekenen.

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn de laatste vijftien jaar deel van mijn leven geworden. Ik volg graag mijn hart en ben al vaak in mooie spannende avonturen gestapt. Zo woonde ik tien jaar in Ecuador waar mijn ondernemerschap begon in de vorm van hostels runnen en reizen organiseren.

Door mijn gecombineerde ervaring als buitencoach en reisorganisator kun je vertrouwen op een goed geregeld tocht waar jij je geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast heb ik al vele tochten begeleid en heel veel vrouwen meegenomen op avontuur. Deze ervaring geeft me een zeer stevige basis om er ook voor jou te zijn. 

Ik zie je, ik hoor je, ik ben er.

De Into the Wild tochten in Nederland vallen in tegenstelling tot de tocht in het buitenland niet onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!