06-52862479 info@katriendejong.nl
Into the Wild - Katrien de Jong

Into the Wild – Solo adventure 

Tweedaagse bezinningstocht helemaal afgestemd op jou!

 • Je wilt de diepte in en ontdekken wat je nog tegenhoudt om te doen wat je graag zou willen doen. 
 • Je wilt je gevoel volgen in plaats van ronddraaien in dezelfde gedachtencirkels.
 • Je zit in tweestrijd tussen wat je écht wilt en verlangt en dat wat je hoofd zegt dat je moet doen.
 • Je wilt voelen wat er ook alweer écht belangrijk is voor je en keuzes maken vanuit een diepere laag in jezelf.
 • Je wilt voelen dat je leeft. Meer spelen, meer genieten, dansen in de plassen en voluit leven. Met alles wat er is.
 • Je vindt het prima om zonder telefoon twee dagen door de bossen te struinen. Je hebt geen probleem met plassen in het bos en bent in staat een flinke wandeling te lopen!

Herken je jezelf hierin? 

Lees dan hieronder verder voor alle informatie!

 

Into the Wild - Schier

Sylvia ging mee Into the Wild en zei er het volgende van: 

“De expeditie heeft mij weer laten voelen waar het leven voor mij over gaat en heeft mij laten voelen dat ik leef. Het was eenvoud, licht, plezier, spelen, mooie gesprekken, kracht, vuur, energie, natuur, aarde, vrijheid, verbondenheid, warmte, en dat allemaal in 31 uur. Trail magic, supergaaf!” 

Wat doet een Into the Wild Solo tocht met je?

Je krijgt lucht en ruimte in je hoofd door de oefeningen die we doen, door het buiten zijn, in verbinding met de natuur.

Je gaat ontdekken waar jij nog geen ja zegt tegen het leven. Waar je niet trouw bent aan jezelf. En welke overtuigingen je nog houden op de plek waar je nu bent.

Je gaat weer voelen waar je naar verlangt, wat belangrijk voor je is. Je durft de stappen te zetten die je daarmee gaan helpen.

Deze tochten gaan over jou, wie jij ten diepste bent, wat je écht belangrijk vindt en waar jij naar verlangt. Het gaat over verbinding maken met de natuur, de elementen én de diepere lagen in jou.

Deze tochten gaan ook over overgave. Overgave aan het moment, aan de natuur, aan je gevoel. Er is dus geen vast plan, geen schema, geen wandelroute. Zo is er alle ruimte om te ontstaan wat voor jou nodig is. Zonder telefoon, zonder agenda.

Into the Wild Drenthe - Katrien de Jong

Heleen was mee Into the Wild in Drenthe:

“De twee dagen ‘Into the Wild’ brachten mij niet alleen een mooie tocht, weer een fijne verbinding met mezelf en de natuur, maar liet me ook inzien wat voor mij belangrijk is. Het her-inner-de me wat goed voor me is. Daar kon ik o.a. voelen en ervaren wie ik van binnen ben. Die re-mind-er is zo ontzettend waardevol.” 

Wat gaan we doen?

 

 • We gaan samen twee dagen de natuur in, jij en ik.
 • Vooraf hebben we een telefonisch intakegesprek om te kijken of we een match zijn en bespreken we wat je vraag is. 
 • We gaan samen zo rond de zes uur per dag op pad in de natuur van Zuidwest Drenthe omgeving Diever/Dwingeloo. 
 • We kunnen wandeltochten maken van rond de 15 kilometer maar dat is niet altijd het doel, dus we kijken wat er gebeurt, wat er ontstaat. 
 • Tijdens deze wandeltochten praten we, zijn we stil, doen we oefeningen, net wat nodig is.
 • Tijdens de tocht vertel ik je meer over je Human Design profiel. Je krijgt je eigen blauwdruk en ik vertel je kort de belangrijkste informatie en hoe je dit kan helpen met keuzes maken.
 • Jij kiest zelf waar je wilt overnachten. Of je nu wilt kamperen, in een trekkershut of ergens met iets meer comfort. Ik help je bovendien met tips.
Into the Wild - Katrien de Jong

Melina ging mee op avontuur en zei:

“Wat een ongelofelijk reis naar binnen met hele fijne begeleiding. Door de fysieke uitdaging af te wisselen met 1 op 1 gesprekken en gezamenlijke oefeningen ontstaat in korte tijd zoveel diepgang, vertrouwen en weer lucht in gedachtenkronkels dat het lijkt alsof je een week op retraite bent weggeweest. Een aanrader voor iedereen die even vastzit!” 

Data en prijzen

Ik heb voor het najaar van 2022 drie mogelijkheden geopend:

 • 4 en 5 oktober 2022 VOL
 • 1 en 2 november 2022
 • 6 en 7 december 2022

Kun je niet op deze data maar wil je wel graag? Laat het me weten en we plannen samen een geschikte datum. 

Prijs: €1500,00 

Vaak (gedeeltelijk) vergoed door werkgevers en voor ondernemers uiteraard aftrekbaar als zakelijke kosten. Gespreid betalen is mogelijk. 

Inclusief: telefonisch/online kennismakingsgesprek, twee dagen individuele coaching (ongeveer 6 uur per dag), Human Design profiel, telefonisch/online follow up gesprek een maand na de tocht, 21% BTW.


Belangrijke info!

 • Deze tochten gaan door, in weer en wind. Tenzij het verschrikkelijk extreem is, want dan verzetten we de datum. 
 • We laten ons niet tegenhouden door wat modder en regen, dus zorg voor goede schoenen, kleding die tegen een stootje kan en regenbescherming. 
 • Deze versie van de Into the Wild tochten is individueel, dus alleen jij en ik.

Marike was mee naar Schiermonnikoog:

“Het is fijn om een paar dagen en nachten geheel in de natuur door te brengen, met een groep vrouwen en goede begeleiding van Katrien. Het geeft inzicht in jezelf, je komt bij je diepste gevoelens en het werkt helend. Gun het jezelf om dit te doen en te durven.” 

Waarom zou je met mij op pad gaan?

Ik ben een creatief buitenmens met ruime ervaring als coach in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. De ene keer zacht, een andere keer juist confronterend en met pit.

Ik neem je buiten mee naar binnen. Ik help je met ontdekken waar je emoties vandaan komen, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je blokkeren.

Jij gaat hierdoor de flow van het leven opnieuw voelen. Opnieuw ja! Die flow is al aanwezig in jou. De versie van jou die je graag wilt zijn die is er gewoon nog. Ze is alleen verstopt. En hoe meer je dit gaat doorzien, hoe meer jij kunt leven op een manier waar je gelukkig van wordt. 

Mensen die met me werkten zeggen o.a. dit:

"Wat jou onderscheid van anderen is je oprechte voelbare liefde voor en verbondenheid met de natuur en daarmee het leven en alles wat daarin is. Voor mij opent dat iets, een natuurlijke ruimte waarin ik mag zijn. Ik voel bij jou geen verborgen agenda, oordeel, of onderstroom. Het voelt open en vrij." Sylvia

"De sessies met Katrien uitleggen? Onmogelijk. Ik noem het magie. Je onderbewustzijn bepaalt je traject en wat er tijdens een sessie naar voren mag komen. Katrien observeert en gidst en “is” er. Bij Katrien kun je jezelf zijn. Je mag praten, lachen, huilen, boos zijn en ook stiltes zijn welkom. Ze voelt alles haarfijn aan, weet precies de juiste vragen te stellen en wanneer wel of niet iets te zeggen, en doorziet de achtergrond van wat er speelt. Ze begrijpt je, loopt met je mee en helpt je, met de natuur als hulpmiddel, om weer dichter bij jezelf te komen en het pad te bewandelen wat goed is voor jou. Ze neemt je buiten mee naar binnen”. Natascha

"Katrien is een ervaren, open, liefdevolle, respectvolle coach die goed kan laveren tussen bieden wat er nodig is en tijd en ruimte nemen en geven." Willemieke

"Katrien, je was ver weg genoeg om mijn eigen ruimte te laten zoeken, en zo nabij op de momenten dat ik het zó nodig had. Er was een heel natuurlijk gevoel van vertrouwen, alsof ik je al veel eerder had ontmoet. En je voelde feilloos wat ik nodig had." Judith

"Ik heb Katrien ervaren als heel veilig. Kon volledig mijzelf zijn, waardoor ik durfde te voelen wat er te voelen viel. Katrien sluit zo natuurlijk aan, stemt af, weet precies wanneer wel of niet iets te zeggen." Tineke

In 2014 rondde ik de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach af en sindsdien werk ik als coach in de natuur en ben ik organisator van bezinningstochten. Ik ben gek op lange wandeltochten, wildkamperen en andere buitenavonturen. Verder is mijn creativiteit erg belangrijk voor me, een plek waarin ik tot rust kom door te haken, breien, tekenen en schilderen.

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn de laatste vijftien jaar steeds meer deel van mijn leven geworden. Ik leer altijd, door middel van cursussen, trainingen en mijn eigen proces. Ik volg graag mijn hart en ben dan ook vaak in mooie avonturen gestapt. Zo woonde ik tien jaar in Ecuador waar mijn ondernemerschap begon in de vorm van hostels runnen en reizen organiseren.

Ons avontuur samen begint natuurlijk met kennismaken, ik ga dan ook graag met je in gesprek! Je kunt me altijd mailen/appen voor een afspraak: info@katriendejong.nl/06-52862479

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!