06-52862479 info@katriendejong.nl
Katrien de Jong - coaching in de natuur

 Vier maanden samen op avontuur

Ken je het gevoel dat je niet durft te doen wat je diep van binnen zo graag zou willen? Dat je met jezelf vecht?

Of heb je het gevoel gevangen te zitten in je werk of relatie? In een keurslijf zit waarvan je voelt dat het niet meer bij je past? Het gevoel dat je het contact met jezelf onderweg ergens bent kwijtgeraakt?

Je draait vast veel rond in dezelfde gedachtencirkels. Dit zijn vaak overtuigingen die je vroeger hebt geleerd. Als gevolg daarvan maak je nu als volwassene niet de keuzes die bij je passen, maar keuzes gebaseerd op die oude patronen.

Je hebt waarschijnlijk ook het gevoel dat je jezelf een beetje kwijt bent, dat je geen verbinding meer kunt maken met je gevoel omdat je gedachten er telkens overheen komen.

Gedachten als:

→ Ik kan het niet;

→ Ik ben niet goed genoeg;

→ Wat zullen anderen daar wel niet van zeggen;

→ Ik mag niet verdrietig zijn, niet zeuren maar doorgaan;

→ Ik moet doorgaan, anders verlies ik de controle; 

→ Ik kan geen tijd voor mezelf nemen, dan gaat alles mis;

→ Ik moet ook altijd alles alleen doen; 

→ Als ik mijn hart volg dan doe ik niet meer mee, hoor ik er niet bij.

Als jij dit bent, dan…

Heb je vast ook in de gaten dat het geen goed idee is om daar mee door te blijven gaan. Dat het je weinig goeds brengt op dit moment in je leven. 

En als je op dat punt bent, dan heb ik iets heel moois voor je!

Speciaal voor buitenvrouwen en avonturiers. Een uniek buiten avontuur, waarin we samen acht keer op pad gaan in de natuur van Drenthe. Een persoonlijk avontuur waarin ik je buiten meeneem naar binnen. 

Zodat jij:

 • Ontdekt waar je emoties vandaan komen.
 • Gaat zien welke oude overtuigingen en gedachten ervoor zorgen dat jij je voelt zoals je je voelt.
 • Weet hoe het komt dat je veel stress ervaart en vastloopt in je leven.
 • Opmerkt waar de triggers zitten die ervoor zorgen die jij in dezelfde gedachtenkronkels blijft ronddraaien;
 • Gaat voelen wat er gevoeld mag worden; 
 • Ontdekt hoe je verstand en gevoel kunnen samenwerken in plaats van in gevecht zijn. 
 • Je herinnert wie jij ten diepste echt bent, waar je naar verlangt en wat voor jou écht belangrijk voor je is;
 • Ontdekt welke stappen je kunt gaan zetten in de richting die klopt voor jou; 
 • Opnieuw je creativiteit, je levenslust, je flow en je avontuurlijkheid gaat ontdekken. Het is allemaal nog én gaat weer stromen. 

 

Stop met cirkels draaien in je hoofd en ga luisteren naar je gevoel en je lijf. 

Als je stopt met leven vanuit het verleden of vanuit angst voor de toekomst en gaat luisteren naar je gevoel en je lijf dan ga je:

 • de shift maken van altijd maar doorgaan naar zijn;
 • tot stilstand komen en luisteren naar jezelf;
 • de signalen van je lijf leren kennen zodat je milder wordt naar jezelf en de wereld om je heen;
 • het fijn vinden om tijd door te brengen met jezelf;
 • keuzes maken die goed voor je zijn en die passen bij de volwassen man die je nu bent; 
 • je creativiteit weer voelen, bruisen en genieten van het leven.

Vier maanden struinen in het bos gaan je helpen met vertragen, tot stilstand komen, met inzichten over de invloed van oude overtuigingen en patronen en het weer aanzetten van het vrije deel in jou.

Jij wordt je bewust van wat je doet en wanneer je dat doet. En als je dat kunt zien dan kun je bewust gaan kiezen voor een nieuwe manier die veel beter bij je past. Je gaat uit het gevecht met jezelf en daardoor kom je op de plek waar je naar verlangt.

 

Deze mannen gingen je voor:

“Katrien, ik ben je ontzettend dankbaar voor het traject, de reis, die we hebben gemaakt. De combinatie van natuur, wandelen en de gesprekken zijn enorm waardevol. De rust, het vertrouwen, de vrijheid, de flexibiliteit en de kennis die je hebt ingezet, dat heeft deze reis een succes gemaakt. Ik vind het super sterk en ook heel erg knap, dat je de reis hebt laten ontstaan op basis van wat langskwam. Niet een vooraf opgezet plan met vaste stappen. Gewoon durven vertrouwen op dat wat langskomt en gebeurt. Die vrijheid, die rust en dat vertrouwen hebben gemaakt dat ik sta waar ik nu sta. Tijdens de wandelingen heb ik niet 1 ‘ik’ gevonden, maar een heleboel. Iedere wandeling heeft de natuur een handje geholpen om dichtbij mij te komen. De laatste wandeling, dat was het summum. De ‘ik’ die ik zocht kwam in de laatste wandeling echt naar boven. Vrij, blij en vol met energie! ” 

Frederik

“Katrien verstaat de kunst om er nadrukkelijk te zijn, op de juiste momenten onzichtbaar te zijn, en dan ook weer op precies het juiste moment, die hand op mn rug te leggen als troost en steun. Het is ongelooflijk hoe ze dat aanvoelt. Ze is een intelligent, prachtig “oer”mens, zuiver in denken, met een warm en begripvol hart. Heb vaak gedacht “met Katrien wil ik wel om de aarde heen wandelen” denk dat ik dan nog niet uitgepraat ben en nog steeds feedback krijg en het soms ook kan geven. Zit je in een maalstroom van gedachten en emoties en ben je de verbinding met jezelf kwijt? Het meest probate geneesmiddel is de natuur. Katrien kan jou leren hoe de natuur jou ingrediënten toedient waardoor je controle krijgt over jouw gedachten. Door bewust de natuur in te gaan, ontstaat een verbinding tussen jouw innerlijk en jouw extensie. Vergeet even de druk van de tijd en laat je leiden door wind, zon en regen. “

Jan

“De wandeling met Katrien was voor mij een bijzondere, maar vooral ”natuurlijke” ervaring. Katrien bood mij een luisterend oor, maar nog belangrijker: liet mij contact maken met mijn ”innerlijke” ik. Door mijn zintuigen te prikkelen, zien, horen en voelen was de wandeling voor mij niet alleen een moment van bezinning, maar ook een moment van verwondering en bewondering. Katrien sloot daar heel mooi op aan door haar manier van vragen stellen, samen de stilte op te zoeken, maar ook door de natuur te gebruiken als metafoor.”

Huib

Wat levert dit avontuur je op?

 • Je ontdekt hoe je buiten kunt ontspannen en in het moment kunt zijn in plaats van in je hoofd zodat je dit zelf ook kunt toepassen.
 • Je leert waarom het zo belangrijk is om je bewust te zijn van je oude patronen en wat de invloed hier van is.
 • Je gaat ontdekken hoe je je creativiteit weer kunt voeden zodat je die kant van jezelf ook beter gaat leren kennen.
 • Je leert hoe je contact maakt met je lijf en waarom dat zo belangrijk is.
 • Je leert wat je triggers zijn en wanneer ze opspelen, zodat jij ze gaat herkennen en dit vervolgens zelf op kunt lossen.
 • Je ontdekt hoe je verstand en gevoel samen kunnen dansen en hoe dit je kan helpen.
 • Je maakt niet meer de fout met je hoofd alles op te willen lossen en de controle te willen behouden.

Wat gaan we doen?

 • We beginnen ons avontuur met een telefonisch kennismakingsgesprek waarin we samen kijken of ik de juiste persoon voor je ben. 
 • Je krijgt een korte uitleg van je Human Design profiel. Een prachtig mooi systeem waar je blauwdruk uitrolt. Dit helpt je met jezelf beter leren kennen en begrijpen.
 • Je krijgt al wandelend individuele sessies van min.1,5 uur tot max. 2 uur buiten in de natuur van Zuidwest Drenthe (omgeving Havelte/Diever/Dwingeloo) zodat jij écht de diepte in kunt gaan en tussendoor de tijd hebt om te oefenen in het dagelijks leven.
 • Tussendoor krijg je opdrachten om thuis te doen, boekentips, oefeningen, zodat je op een andere manier naar jezelf gaat kijken.
 • En je mag me tussentijds altijd appen, bellen, schrijven, voor vragen, extra ondersteuning en reflectie zodat jij snel verder kunt met je persoonlijke ontdekkingstocht.

Hoe werkt het?

Je laat me weten dat je interesse hebt in dit avontuur en ik mail je een link om je kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kijken we wat je nodig hebt en of ik de juiste persoon voor je ben. Zo ja, dan plannen we samen de data in voor de gesprekken.

Waarom zou je meegaan op deze reis?

 • Je gaat ontdekken hoe je in de natuur uit je hoofd kan komen en weer contact kan krijgen met je gevoel;
 • Je leert welke oude overtuigingen en gedachten er nog ervoor zorgen dat jij je voelt zoals je je voelt;
 • Je onderzoekt hoe het komt dat je nu stress ervaart en vastloopt in je leven;
 • Je gaat zien waar de triggers zitten die ervoor zorgen die jij in dezelfde gedachtenkronkels blijft ronddraaien;
 • Je ontdekt hoe je met jezelf kunt samenwerken in plaats van in gevecht te zijn en hoe je voor jezelf kunt kiezen;
 • Je leert hoe je kunt stoppen met zoeken naar erkenning in de buitenwereld en het fijn gaat hebben met jezelf;
 • Je merkt dat je creativiteit, je levenslust, je flow, je avontuurlijkheid er allemaal nog zijn én hoe je ze weer aan kunt zetten.

Investering?

Individuele coaching trajecten zijn er vanaf €1695,00 voor zes sessies. 

Dit is inclusief:

21% BTW, alle tussentijdse ondersteuning via mail/whatsapp/telefoon, Human Design profiel en opdrachten tussen de sessies door. (Vergoeding vanuit werkgever is vaak mogelijk).

Waarom zou je met mij op pad gaan?

Ik ben een creatief buitenmens met ruime ervaring als coach in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. De ene keer zacht, een andere keer juist confronterend en met pit.

Ik neem je buiten mee naar binnen. Ik help je met ontdekken waar je emoties vandaan komen, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je blokkeren.

Jij gaat hierdoor de flow van het leven opnieuw voelen. Opnieuw ja! Die flow is al aanwezig in jou. De versie van jou die je graag wilt zijn die is er gewoon nog. Ze is alleen verstopt. En hoe meer je dit gaat doorzien, hoe meer jij kunt leven op een manier waar je gelukkig van wordt. 

Mensen die met me werkten zeggen o.a. dit:

"Wat jou onderscheid van anderen is je oprechte voelbare liefde voor en verbondenheid met de natuur en daarmee het leven en alles wat daarin is. Ik voel bij jou geen verborgen agenda, oordeel, of onderstroom. Het voelt open en vrij." Sylvia

Bij Katrien kun je jezelf zijn. Je mag praten, lachen, huilen, boos zijn en ook stiltes zijn welkom. Ze begrijpt je, loopt met je mee en helpt je, met de natuur als hulpmiddel” Natascha

“Ik gun alle vrouwen in mijn leven wandelingen met Katrien.” Cindi

In 2014 rondde ik de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach af en sindsdien werk ik als coach in de natuur en ben ik organisator van bezinningstochten in binnen- en buitenland. Ik ben gek op lange wandeltochten, wildkamperen en andere buitenavonturen. Verder is mijn creativiteit erg belangrijk voor me, een plek waarin ik tot rust kom door te haken, schrijven en tekenen.

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn de laatste vijftien jaar deel van mijn leven geworden. Ik volg graag mijn hart en ben al vaak in mooie spannende avonturen gestapt. Zo woonde ik tien jaar in Ecuador waar mijn ondernemerschap begon in de vorm van hostels runnen en reizen organiseren.

Door mijn gecombineerde ervaring als buitencoach en reisorganisator kun je vertrouwen op een goed geregeld tocht waar jij je geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast heb ik al vele tochten begeleid en heel veel vrouwen meegenomen op avontuur. Deze ervaring geeft me een zeer stevige basis om er ook voor jou te zijn. 

Ik zie je, ik hoor je, ik ben er.

De Into the Wild tochten in Nederland vallen in tegenstelling tot de tocht in het buitenland niet onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!