06-52862479 info@katriendejong.nl

Retraite in Drenthe 

Vijf dagen om helemaal met jezelf te zijn. Diep in jezelf te duiken. In het moment te zijn. In verbinding met jou, de natuur en waar jij naar verlangt. Ontdek wat het is dat je tegenhoud om je over te geven aan het leven. Zodat jij de dingen gaat doen die de bedoeling zijn dat je doet. In plaats van doorgaan op automatische piloot. Doorgaan omdat je denkt dat het moet of omdat anderen denken dat het moet. Doorgaan omdat je denkt dat je iets te bewijzen hebt.

Het is tijd om los te laten, om te vallen. Diep in jezelf. Naar binnen gaan. Luisteren naar wat je ziel je influistert. En daar heb je tijd voor nodig. En lef ook. Nieuw terrein. Nieuw begin. Zonder dat je direct je hele leven over de kop hoeft te gooien. Te beginnen met zijn in het nu. Volledige acceptatie van het nu en van jezelf.

Niet meer voor erkenning gaan zoeken in de buitenwereld. Niet denken dat je werk maakt wie je bent. Niet denken dat je geliefde je gelukkig gaat maken. Wie ben jij? En durf je los te laten en te wachten op het leven voor je in petto heeft?

Duik mee de natuur in voor dit avontuur van vijf dagen. Op jouw eigen plek midden in het bos. Elke dag wandelen, elke dag de begeleiding die jij nodig hebt. 

Ga je mee op avontuur? 

Praktische informatie retraite in Drenthe:

Kosten:

  • €1000,00 voor vijf dagen 2 tot 2,5 uur individuele begeleiding van maandag tot en met vrijdag. Wil je meer of minder? Laat het me weten en we komen vast samen tot een mooi pakket. 
  • €500 voor de huur van het boshuisje.

Prijzen zijn inclusief BTW en gezamelijke lunch op de eerste dag. Natuurlijk wordt je ontvangen met een lekker kopje thee/koffie. In het nabij gelegen Diever kun je boodschappen doen voor de rest van je maaltijden. 

Mijn begeleiding bestaat uit zwerven in de natuur op de mooiste plekjes van Zuidwest Drenthe. Dit in combinatie met je Human Design profiel, waar nodig lichaamsgerichte oefeningen en opdrachten die je zelf kunt doen in de middagen.


Waar:

Vakantiepark het Wildreijck, vlakbij Diever, Drenthe

 

Hoe werkt het?

Je laat me weten dat je interesse hebt in de retraite in Drenthe en we plannen we een telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek. Besluit je je hierna aan te melden dan prikken we een datum krijg je van mij een intake formulier en de factuur toegestuurd.

 

Wist je dat? 

  • het vaak mogelijk is deze trajecten te bekostigen uit het persoonlijke budget van je werkgever? Als loopbaanontwikkeling of burn-out preventie?
  • en als ondernemer kun je uiteraard de kosten zakelijk gebruiken. 

 

Retraite in Drenthe
Retraite in Drenthe
Retraite in Drenthe
Retraite in Drenthe

Ik zou iedereen aanraden om voor coaching in de natuur te gaan. En dan vooral om dat bij Katrien te doen. Ik vond het heerlijk om even uit de stad te zijn en de stilte op te zoeken in Drenthe. Je rijdt letterlijk een eind(-je) weg en kunt daardoor even uitblazen voordat je in gesprek gaat met Katrien. Dit is al een investering op zich, omdat het reizen je de tijd geeft om rustig na te denken over wat je  precies wilt bereiken met de coaching en ook om de drukte van de afgelopen weken opzij te zetten en helemaal ontspannen het gesprek te beginnen. Ook na het gesprek is het heel fijn om nog tijd voor jezelf te hebben. Even lekker ergens iets eten en het gesprek nog eens door je heen laten gaan.

Ik vind Katrien een hele fijne persoonlijkheid. Zij luistert goed naar waar je aan wilt werken en met het stellen van de juiste vragen en het doen van oefeningen in de natuur, bereik je wat je wilt bereiken. Na drie gesprekken is mijn situatie helderder geworden en heb ik knopen doorgehakt. Had ik dit in mijn eentje gedaan, dan had dit alles véél langer geduurd. Nu kan ik verder.” (Olga, Amsterdam,).

“Katrien verstaat de kunst om er nadrukkelijk te zijn, op de juiste momenten onzichtbaar te zijn en dan ook weer op precies het juiste moment, die hand op mn rug te leggen als troost en steun. Het is ongelooflijk hoe ze dat aanvoelt. Ze is een intelligent prachtig “oer”mens, zuiver in denken, met een warm en begripvol hart. Heb vaak gedacht “met Katrien wil ik wel om de aarde heen wandelen” denk dat ik dan nog niet uitgepraat ben en nog steeds feedback krijg en het soms ook kan geven haha.” Jan, Enschede.

Gedicht geschreven direct na de wandeling.

Bestemming
Wat is de zin, wat is de zin van mijn bestaan?
Ik zit erin, ik zit erin, maar welke kant op gaan?
Links, of rechts, of toch rechtdoor,
naar achter of naar voor?

Ik haal diep adem en ontspan,
en dan, en dan, en dan……
Dan luister ik naar m’n gevoel, het bonzen van m’n hart
En start

Tís net het spel van warm en koud
De richting kiezen, goed of fout?
Even checken, even terug
Ik neem de tijd, ga niet te vlug

En als ik het geluid steeds volg,
van’t kloppen van mijn hart
Dan komt de stroom, dan komt de koers
Hoef ik niet terug naar start

Dan wordt ik wie ik worden mag
Die ik ten diepste ken
Waaraan alles al ten grondslag lag
Diegene die ik ben

Elma

De wandeling met Katrien was voor mij een bijzondere maar vooral ”natuurlijke” ervaring. Katrien bood mij een luisterend oor, maar nog belangrijker: liet mij contact maken met mijn ”innerlijke” ik. Door mijn zintuigen te prikkelen, zien, horen en voelen was de wandeling voor mij niet alleen een moment van bezinning, maar ook een moment van verwondering en bewondering. Katrien sloot daar heel mooi op aan door haar manier van vragen stellen, samen de stilte op te zoeken, maar ook door de natuur te gebruiken als metafoor. ” Huib

Zelfvertrouwen - Katrien de Jong

Met wie ga je op pad?

Met mij. Katrien de Jong. Outdoor Life Coach en organisator van bezinningsreizen. Na tien jaar wonen en werken in Ecuador nu met beide voeten op de grond in Drenthe. Als begeleider in de natuur houd ik van humor, ben ik helder en sta met beide voeten op de grond. Ik sta stevig naast je in alles wat er voorbij komt.

Ga je mee op avontuur in de natuur?

Met wie ga je op pad?

Met mij. Katrien de Jong. Outdoor Life Coach en organisator van bezinningsreizen. Na tien jaar wonen en werken in Ecuador nu met beide voeten op de grond in Drenthe. Als begeleider in de natuur houd ik van humor, ben ik helder en sta met beide voeten op de grond. Ik sta stevig naast je in alles wat er voorbij komt.

Ga je mee op avontuur in de natuur?

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!