06-52862479 info@katriendejong.nl
Katrien de Jong - Individuele coaching

Into the Wild – Solo adventure

Een buitenavontuur in combinatie met een diepe duik in jezelf. Jij en ik samen op pad. 

Jij bent een vrouw die houdt van buiten en klaar is voor een diepe duik in zichzelf. Je bent niet bang voor regen of modder aan de schoenen, houd van een lekker eind lopen én bent op zoek naar een coach die je kan helpen in beweging te komen. 

Je hebt het op papier goed voor elkaar, een goede baan waarin jij als leider wordt gezien of je bent ondernemer die al een tijdje aan de weg timmert. 

Maar hebt ook het gevoel dat:

 • je maar door blijft gaan zonder te stoppen;
 • je geleefd wordt in plaats van zelf keuzes maakt;
 • je bang bent om tot stilstand te komen;
 • je telkens rondjes draait in dezelfde gedachtenkronkels;
 • je in een keurslijf zit waarvan je voelt dat het niet meer bij je past;

Dan heb je waarschijnlijk ook het gevoel dat je jezelf een beetje kwijt bent, dat je geen verbinding kunt maken met je gevoel, omdat je gedachten er telkens overheen komen.

Gedachten als:

Ik kan het niet;

Ik ben niet goed genoeg;

 Ik ben het niet waard; 

Niet zeuren maar doorgaan;

Ik moet doorgaan, anders verlies ik de controle;

→ Als ik begin met voelen dan stop ik nooit meer met huilen;

 Laat maar, ik doe het wel alleen;

Als ik mijn hart volg dan blijf ik alleen over. 

Als jij dit nu leest bent, dan…

heb je vast ook in de gaten dat het geen goed idee is om daar mee door te blijven gaan. Dat het je weinig goeds brengt op dit moment in je leven. 

En als je op dat punt bent, dan heb ik iets heel moois voor je!

Speciaal voor buitenmensen en avonturiers. Een uniek buiten avontuur, waarin we samen op pad gaan in de natuur van Drenthe. Een persoonlijk avontuur waarin ik je buiten meeneem naar binnen. 

Zodat jij:

 • Ontdekt waar je emoties vandaan komen.
 • Gaat zien welke oude overtuigingen en gedachten ervoor zorgen dat jij je voelt zoals je je voelt.
 • Leert te luisteren naar de signalen van je lijf.
 • Opmerkt waar de triggers zitten die ervoor zorgen die jij in dezelfde gedachtenkronkels blijft ronddraaien;
 • Gaat voelen wat er gevoeld mag worden; 
 • Zachter wordt naar jezelf;
 • Ontdekt hoe je verstand en gevoel kunnen samenwerken in plaats van in gevecht zijn;
 • Je herinnert wie jij ten diepste echt bent, waar je naar verlangt en wat voor jou écht belangrijk voor je is;
 • Ontdekt welke stappen je kunt gaan zetten in de richting die klopt voor jou; 
 • Opnieuw je creativiteit, je levenslust, je flow en je avontuurlijkheid gaat ontdekken. Het is allemaal nog én gaat weer stromen. 

Stop met cirkels draaien in je hoofd en ga luisteren naar je gevoel en je lijf. 

Als je stopt met leven vanuit het verleden of vanuit angst voor de toekomst. En in plaats daarvan jezelf toestaat te zijn met wat er is, te voelen wat er te voelen valt, dan pas kunnen er dingen veranderen. En ga jij ontdekken dat niet hoeft weg te rennen van bepaalde gevoelens of gedachten maar er juist naar toe mag. Dat willen we liever niet, maar dat is precies wel waar de oplossing ligt. 

Zodat jij:

 • De shift kunt maken van altijd maar doorgaan naar zijn met wat er is;
 • tot stilstand komt en gaat luisteren naar jezelf;
 • de signalen van je lijf leert kennen zodat je zachter wordt naar jezelf en de wereld om je heen;
 • het fijn vinden om tijd door te brengen met jezelf;
 • verbinding ervaart met jezelf, je gevoel en de mensen om wie je geeft;
 • keuzes maakt die goed voor je zijn en die passen bij de volwassen persoon die je nu bent; 
 • je levenslust weer voelt;
 • stevig staat voor wie je bent en wat je hier te brengen hebt. 

Samen met mij struinen in het bos van Drenthe gaan je helpen met vertragen, tot stilstand komen, met inzichten over de invloed van oude overtuigingen en patronen en het weer aanzetten van het vrije deel in jou.

Zodat jij je bewust wordt van wat je doet en wanneer je dat doet. En als je dat kunt zien dan kun je bewust gaan kiezen voor een nieuwe manier die veel beter bij je past. Je gaat uit gevecht met jezelf en daardoor kom je op de plek waar je naar verlangt.

Contact

Wat zeggen mensen over mij?

“Door “het aanwezig zijn” van Katrien, durfde ik te voelen wat er gevoeld mocht worden. Ik voelde me volledig tot rust komen tijdens het traject en voelde geen oordeel. Mijn hoofd kwam tot rust en mijn lijf was aanwezig. Ik heb op momenten mogen ervaren wie ik werkelijk ben. Ik heb Katrien ervaren als heel veilig. Kon volledig mijzelf zijn, waardoor ik durfde te voelen wat er te voelen viel. Katrien sluit zo natuurlijk aan, stemt af, weet precies wanneer wel of niet iets te zeggen. Alles, werkelijk alles wát ze zei had zin, hielp me om de weg naar binnen te vinden.”

Tineke

“Je hebt mij de afgelopen periode geleerd om uit het verhaal te stappen, stoppen met het eindeloos afdraaien van dezelfde plaat. Ook waren er de momenten dat ik contact heb mogen maken met m’n vrije deel. Steeds meer ruimte maken voor de ontembare vrouw. Dit is zo’n krachtig gevoel. Alle sessies die we gedaan hebben vond ik mooi. Iedere keer weer anders, soms best wel heftig, maar wel precies dat wat nodig was. Het was trouwens ook superfijn dat ik in het traject tussendoor ook bij je terecht kon. Wat ik heel bijzonder en krachtig aan jou vind, is dat ik bij jou het gevoel heb dat jij mij echt ziet voor wie ik ben.”

Sylvia

“De sessies met Katrien uitleggen? Onmogelijk. Ik noem het magie. Katrien observeert en gidst en “is” er. Iedere sessie weet ze de juiste en veilige setting te creëren voor jouw traject en groei. Bij Katrien kun je jezelf zijn. Je mag praten, lachen, huilen, boos zijn en ook stiltes zijn welkom. Ze (ver)oordeelt niet en gebruikmakend van de natuur, die haar unieke werkruimte is, en de daar aanwezige voorbeelden als metaforen, biedt ze ruimte voor reflectie en houdt ze een spiegel voor als dat nodig is. Ze begrijpt je, loopt met je mee en helpt je, met de natuur als hulpmiddel, om weer dichter bij jezelf te komen en het pad te bewandelen wat goed is voor jou. Ze neemt je buiten mee naar binnen”. Natascha

Natascha

Wat gaat dit avontuur je opleveren?

 • Je gaat ontdekken hoe je buiten kunt ontspannen en in het moment kunt zijn in plaats van in je hoofd.
 • Je leert waarom het zo belangrijk is om je bewust te zijn van je oude patronen en wat de invloed hier van is.
 • Je gaat ontdekken hoe je je creativiteit en vrouwelijke kant kunt voeden.
 • Je leert hoe je contact maakt met je lijf en waarom dat zo belangrijk is.
 • Je leert wat je triggers zijn en wanneer ze opspelen, zodat jij ze gaat herkennen en dit vervolgens zelf op kunt lossen.
 • Je ontdekt hoe je verstand en gevoel samen kunnen dansen en hoe dit je kan helpen.
 • Je maakt niet meer de fout met je hoofd alles op te willen lossen en de controle te willen behouden.
Contact

Hoe werkt het?

  Je laat me weten dat je interesse hebt in dit avontuur en we plannen een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we wat je nodig hebt en zal ik je een aantal vragen stellen om te zien of ik de juiste persoon voor je ben. En hebben we het natuurlijk ook over de investering en de wederzijdse verwachtingen. 

  Waarom zou je dit doen? 

  • Je gaat ontdekken hoe je in de natuur uit je hoofd kan komen en weer contact krijgt met je gevoel.
  • Je leert welke oude overtuigingen en gedachten er nog ervoor zorgen dat jij je voelt zoals je je voelt;
  • Je onderzoekt hoe het komt dat je nu stress ervaart en vastloopt in je leven;
  • Je gaat zien waar de triggers zitten die ervoor zorgen die jij in dezelfde gedachtenkronkels blijft ronddraaien;
  • Je ontdekt hoe je met jezelf kunt samenwerken in plaats van in gevecht te zijn en hoe je voor jezelf kunt zorgen;
  • Je leert hoe je kunt stoppen met zoeken naar erkenning in de buitenwereld en het fijn gaat hebben met jezelf;
  • Je gaat op een andere manier keuzes maken en dingen écht anders aanpakken;
  • Je merkt dat je creativiteit, je levenslust, je flow, je avontuurlijkheid er allemaal nog zijn én hoe je ze weer aan kunt zetten.
  Contact

  Waarom zou je met mij op pad gaan?

  Ik ben een creatief buitenmens met ruime ervaring als coach in de natuur. Met mij heb je een stevig persoonlijkheid naast je, waar je op kunt vertrouwen. Ik zie je, hoor je en loop naast je. De ene keer zacht, een andere keer juist confronterend en met pit.

  Ik neem je buiten mee naar binnen. Ik help je met ontdekken waar je emoties vandaan komen, waar je stress van krijgt, welke gedachten en overtuigingen je blokkeren.

  Jij gaat hierdoor de flow van het leven opnieuw voelen. Opnieuw ja! Die flow is al aanwezig in jou. De versie van jou die je graag wilt zijn die is er gewoon nog. Ze is alleen verstopt. En hoe meer je dit gaat doorzien, hoe meer jij kunt leven op een manier waar je gelukkig van wordt. 

  Mensen die met me werkten zeggen o.a. dit:

  "Wat jou onderscheid van anderen is je oprechte voelbare liefde voor en verbondenheid met de natuur en daarmee het leven en alles wat daarin is. Ik voel bij jou geen verborgen agenda, oordeel, of onderstroom. Het voelt open en vrij." Sylvia

  Bij Katrien kun je jezelf zijn. Je mag praten, lachen, huilen, boos zijn en ook stiltes zijn welkom. Ze begrijpt je, loopt met je mee en helpt je, met de natuur als hulpmiddel” Natascha

  “Ik gun alle vrouwen in mijn leven wandelingen met Katrien.” Cindi

  In 2014 rondde ik de HBO opleiding tot Outdoor Life Coach af en sindsdien werk ik als coach in de natuur en ben ik organisator van bezinningstochten in binnen- en buitenland. Ik ben gek op lange wandeltochten, wildkamperen en andere buitenavonturen. Verder is mijn creativiteit erg belangrijk voor me, een plek waarin ik tot rust kom door te haken, schrijven en tekenen.

  Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling zijn de laatste vijftien jaar deel van mijn leven geworden. Ik volg graag mijn hart en ben al vaak in mooie spannende avonturen gestapt. Zo woonde ik tien jaar in Ecuador waar mijn ondernemerschap begon in de vorm van hostels runnen en reizen organiseren.

  Door mijn gecombineerde ervaring als buitencoach en reisorganisator kun je vertrouwen op een goed geregeld tocht waar jij je geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast heb ik al vele tochten begeleid en heel veel vrouwen meegenomen op avontuur. Deze ervaring geeft me een zeer stevige basis om er ook voor jou te zijn. 

  Ik zie je, ik hoor je, ik ben er.

  De Into the Wild tochten in Nederland vallen in tegenstelling tot de tocht in het buitenland niet onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

  Subscribe To Our Newsletter

  Subscribe To Our Newsletter

  Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

  You have Successfully Subscribed!